Κέρδισε αλλά… αποκλείστηκε η 110 Π.Μ.

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ 6-5 ΤΗΣ 111 Π.Μ., ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ MΑΤΣ (6-3)

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2022 21:09

Με ψηλά το κεφάλι η 110 Π.Μ. αποχαιρέτησε τη φετινή διοργάνωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου «5x5» Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς αν και κέρδισε χθες στον 2ο ημιτελικό την 111 Π.Μ. με 6-5, δεν μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι (6-3) και αποκλείστηκε από τον τελικό.


Το παιχνίδι που διεξήχθη στο «Αλάνα» κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ειδικότερα στο β’ ημίχρονο, στο οποίο η 110 Π.Μ. δεν διατήρησε τον πολύ καλό ρυθμό που είχε στο πρώτο μέρος. Ως εκ τούτου οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα και δεν επέτρεψαν να ξεφύγει η διαφορά στο σκορ.
Μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο 25λεπτο για την 110 Π.Μ. ήταν ο Νίκος Γούτος, ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες στο 4’, στο 6’ και στο 11’ έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων (3-0) στους γηπεδούχους (νωρίτερα στο 3’ ο Γκούρλας είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι).
Το 3-1 έγινε στο 13’ με αυτογκόλ του Κουτσοκέρα, ενώ στο 22’ ο Κουλουκτσής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1, με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Η 110 Π.Μ. πήρε διαφορά πρόκρισης στο 28’ με τον Κουλουκτσή (5-1), όμως οι φιλοξενούμενοι με τα γκολ των Αποστολίδη (29’), Δραγνή (33’) και Κοντοβά (35’) μείωσαν σε 5-4. Στο 42’ η 111 Π.Μ. είχε δοκάρι με τον Τσάκαλο, ενώ στο 45’ ο Κουλουκτής έγραψε το 6-4 αναπτερώνοντας τις ελπίδες για την 110 Π.Μ. Στο 47’ οι φιλοξενούμενοι είχαν νέο δοκάρι με τον Κοντοβά, ενώ στις καθυστερήσεις ο Αποστολίδης διαμόρφωσε το τελικό 6-5.
110 Π.Μ. (Κ. Κουτσούκης): Λαμπράκης, Κουτσοκέρας, Γκούρλας, Γούτος, Κουλουκτσής (Μανάκας, Παυλίδης, Παύλου, Βαρσάμης, Λιάπης, Πλατής).
111 Π.Μ. (Κ. Αναστασίου): Κούρλιος, Κοντοβάς, Δραγνής, Τσάκαλος, Τζανετάκος (Αναστασίου, Κουμπούρας, Φλώρος, Δανόπουλος, Αποστολίδης, Κοκκαλάρας).
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass