ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Ο Τακιανός κέρδισε τέσσερις προπονητές και έναν τεχνικό διευθυντή!

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΗΓΕΣΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2022 21:15

«Δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές από προπονητές και παίκτες του ΠΑΟ... μικραίνουν τον τεράστιο σύλλογο… η ήττα ήταν καθαρή... από μια ομάδα που έπαιξε με τακτική... με ψυχή και αυτοπεποίθηση... τα συγχαρητήριά μου στον Φώτη Τακιανό που κέρδισε τέσσερις προπονητές της Α1 συν τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟ !


Υ.Γ. Μπράβο στους παίκτες και τον πρόεδρο που περίμενε χρόνια αυτή τη δικαίωση!». Αυτή ήταν η ανάρτηση του πρώην τεχνικού ΓΣΛ, ΕΑΛ, Ολύμπια Βαγγέλη Αλεξανδρή μετά το τέλος του τέταρτου αγώνα ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ - ΠΑΟ 84-72, όπου η λαρισινή ομάδα έκανε το 2-2.
Ο Αλεξανδρής εννοούσε ότι είχε αντιπάλους ο Τακιανός τους: Βόβορα (ήταν προπονητής στην Πολωνία), Σερέλη (όταν ήταν στο Λαύριο γράφανε για τον Έλληνα Ομπράντοβιτς...), Γιαπλέ (Ιωνικό), Κουτσό (Λαύριο), ενώ τεχνικός διευθυντής είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης. Κάποιος με χιούμορ σχολίασε ότι σε κάθε τάιμ άουτ μιλάει διαφορετικός...
Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ είναι μια καλή ομάδα γιατί έχει «χημεία» και όλοι οι παίκτες παίζουν ομαδικά. Ο Παναθηναϊκός προχθές δεν ήρθε να παίξει μπάσκετ, αλλά από την αρχή ήταν νευρικός.
Χαρακτηριστικό ότι η τεχνική ηγεσία πριν το ξεκίνημα του αγώνα ασχολούνταν με την ενδυματολογική εμφάνισή τους λόγω της ζέστης, ενώ το ίδιο έκανε και ο Νέντοβιτς που πήγε πριν τον αγώνα στον κομισάριο Γιώργο Βαρνά και ζήτησε να γράψει στο φύλλο αγώνα για τη μη λειτουργία του κλιματισμού και τη ζέστη που επικρατούσε και δεν μπορούσε να παίξει. Κάποιος με χιούμορ σχολίασε... Ο Νέντοβιτς στα προηγούμενα παιχνίδια που λειτουργούσε και ήταν καλύτερες οι συνθήκες έπαιξε...
Πριν τον αγώνα ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟ είχε λεκτική αψιμαχία με τον... ομόλογό του στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ Άρη Γκαμπέτα γιατί όπως υποστήριξε ο πρώτος διέρρευσε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι μετά το δεύτερο αγώνα στην Αθήνα υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια του ΠΑΟ.
Τα επεισόδια στο τέλος και κυρίως η λεκτική επίθεση του Νέντοβιτς στον Καράμπελα, ο εκνευρισμός του Βόβορα και η ένταση στα αποδυτήρια του ΠΑΟ μας έκανε να ξεχάσουμε ότι εκτός από αυτά υπήρχε και το μπάσκετ...
Ο Τακιανός έκανε ματ στους τέσσερις προπονητές και τον έναν τεχνικό διευθυντή. Στο μαρκάρισμα του Νέντοβιτς πήρε άριστα για μια ακόμα φορά, ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο έκανε μάθημα επιθετικής τακτικής όταν ο Μούντι ανέβαζε δυο παίκτες ψηλά απελευθερώνοντας τον Κρουμπάλι ή τον Τσαϊρέλη.
Επίσης τα πολλά φάουλ που έγιναν στο παιχνίδι απόρροια της αμυντικής τακτικής των δυο ομάδων δείχνουν να ευνοούν τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ.
Σχετικά με το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης ο Φώτης Τακιανός μιλώντας χθες στην «Ε» είπε: «Είναι ένας τελικός, ένα παιχνίδι που δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός γιατί εμείς έχουμε καταφέρει να είμαστε πάνω από τους στόχους μας.
Άγχος δεν θα έχει μόνο ο ΠΑΟ αλλά και εμείς το δικό μας για με βάση την εικόνα των τεσσάρων αγώνων υπάρχει πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Σήμερα η ομάδα θα κάνει προπόνηση το πρωί και ακολούθως θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Άγνωστο παραμένει αν θα συμμετέχει ο Νταβόντε Γκριν που υποβάλλεται σε θεραπεία.

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Διαιτητές του τελευταίου παιχνιδιού αύριο Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (19.30) θα είναι οι Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Μαλαμάς.

 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου χθες, μετά τον τραυματισμό του στον αριστερό μηρό, στον 4ο αγώνα της ημιτελικής σειράς της Basket League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε, όταν έπεσε στο πόδι του μία πινακίδα, η οποία στηριζόταν σε σακιά από άμμο. Ο Παπαπέτρου αποκόμισε θλαστικό τραύμα και καθώς παρουσίαζε σκίσιμο του είχαν γίνει πρόχειρα ράμματα κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου της αναμέτρησης που διεξήχθη στη Λάρισα.

 

ΡΕΚΟΡ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΚΡΟΥΜΠΑΛΙ...
Ο Ουσμάν Κρουμπάλι πρόσθεσε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση στο φετινό ενεργητικό του μέσα από τον τέταρτο αγώνα της ημιτελικής σειράς της ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ με τον Παναθηναϊκό. Τη συνδύασε με ένα ακόμα double-double αφού μέτρησε 12 πόντους και 16 ριμπάουντ.
*Έφτασε τα 13 στο φετινό Πρωτάθλημα, ενώ δεν υπάρχει άλλος με περισσότερα από οχτώ (Βεζένκοφ). Τα 13 double-double σε μία σεζόν -και ενώ έχει μπροστά του τουλάχιστον τέσσερα ακόμα παιχνίδια- αποτελούν ρεκόρ 16 χρόνων για την Basket League, αφού με το σημερινό ξεπέρασε την επίδοση των 12 που είχε ο Ντίον Τόμπσον με τον Ίκαρο Καλλιθέας στη σεζόν 2010-11

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass