Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2022 20:00

Πανέτοιμος ο Δωτιέας

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

Πανέτοιμος από κάθε άποψη είναι ο Δωτιέας, ο οποίος αύριο υποδέχεται στο γήπεδο της Ανάβρας στις 17:00 τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου και με νικηφόρο αποτέλεσμα, θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία.


Ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς με τον συνεργάτη του Κώστα Παπαρίζο, προσπάθησαν όλη την εβδομάδα να ανεβάσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουν τη μεγάλη χαρά στους φιλάθλους της επαρχίας Αγιάς και γενικά στους Λαρισαίους φίλους του ποδοσφαίρου.
Θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον ιστορικό σύλλογο της Αγιάς, να ανέβει ως πρωταθλητής της ΕΠΣΝΛ στη Γ΄Εθνική και μια ακόμη ομάδα από τον νομό να την εκπροσωπήσει επάξια στη συγκεκριμένη κατηγορία.

 

Συγχαρητήρια επιστολή Τσέφεριν σε Παν. Μπαλτάκο

Ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν απέστειλε επιστολή στον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, με την οποία τον συγχαίρει για την εκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας. Ο Τσέφεριν τονίζει στην επιστολή του προς τον Παναγιώτη Μπαλτάκο πως «η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα αποτελέσει μια έμπιστη πηγή υποστήριξης και συνδρομής στην πορεία του».
Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν προς τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκο αναφέρει τα εξής:
«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Σας παρακαλώ να δεχθείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει τόσες πολλές και ευρείες δυνατότητες και σε όλους τους εταίρους του παιχνιδιού -ήτοι ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες κάθε ηλικίας, σύλλογοι, Εθνικές Ομάδες, διαμεσολαβητές, προπονητές, διαιτητές και διοικούντες-, ώστε να αξίζει μια ηγετική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που θα αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες αυτές, καλλιεργώντας ευκαιρίες για όλους προκειμένου να ανέλθουν στο κορυφαίο επίπεδο και να απολαύσουν στο μέγιστο τα οφέλη που προσφέρει το ποδόσφαιρο.
Παναγιώτη, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη θητεία σου. Θέλω να γνωρίζεις ότι η UEFA θα παραμείνει έμπιστη πηγή υποστήριξης και συνδρομής στην πορεία σου σε μια νέα και συναρπαστική εποχή για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Μετά τιμής,
Αλεξάντερ Τσέφεριν
Πρόεδρος UEFA».

 

Ο ΣΕΠΝ Λάρισας σε φιλανθρωπικό τουρνουά στο Αιγάλεω

Σήμερα 4 και αύριο 5 Ιουνίου, ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ν. Λάρισας θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό τουρνουά στο Αιγάλεω με τις ομάδες παλαιμάχων Α.Ο. Αιγάλεω-Ολυμπιακός Λιοσίων-Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου-Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.
Το τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή του Αιγάλεω, Μιχάλη Καραγιάννη, που έφυγε άδικα και τόσο νέος (39 ετών) από τη ζωή. Τα έσοδα θα πάνε για την ενίσχυση της οικογένειάς του.

 

Γενική Συνέλευση της Αναγ. Πυργετού

Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου συγκάλεσε η διοίκηση της Αναγέννησης Πυργετού για την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 και ώρα 20.30.
Η Συνέλευση, που θα έχει ως θέμα ημερήσιας διάταξης την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Αστέριος Πετρωτός», στον Πυργετό.

 

Σήμερα ο αγώνας μπαράζ Διογένης-Αμπελόκηποι

Σήμερα και ώρα 18:00 στο γήπεδο της Νεάπολης Α’, θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ των τριταθλητών της Γ’ τοπικής κατηγορίας, ανάμεσα στον Διογένη και τον Α.Ο. Αμπελοκήπων.
*Ρεπό έχει η Ακαδημία Τυρνάβου.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ακαδημία Τυρν.    4-1    6
Αμπελόκηποι     0-1    0
Διογένης    1-3    0

 

Αρωγός ο Δήμος Τυρνάβου στον Γ.Σ. Αμπελώνα

Την κάλυψη των οδοιπορικών της εξόδων στην ομάδα του Γ.Σ. Αμπελώνα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ αποφάσισε ο Δήμος Τυρνάβου και ο Σύλλογος του Αμπελώνα με ανακοίνωσή του εκφράζει τις ευχαριστίες του για την καταβολή οικονομικής ενίσχυσης, τονίζοντας πως «η ομάδα μας θα συνεχίσει να κάνει υπερήφανο τον Δήμο μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass