ΑΕΛ new generation…

Με πρωταγωνιστή τον «βυσσινί» Κουρτουά (Αντωνόπουλο) κέρδισε την Ξάνθη με 5-4 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 0-0), χάρη στο τελευταίο χτύπημα του Νίκου Γκοτζαμανίδη

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2022 21:04

ΑΕΛ …new generation, αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει στην ομάδα Κ-20 της ΑΕΛ που χθες στο Αλκαζάρ, παρουσία εκατοντάδων οπαδών(!), κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης με 5-4 και προκρίθηκε στο Final 4.

Ο κανονικός αγώνας τελείωσε με 0-0.
Η λαρισινή ομάδα ψυχωμένη και παθιασμένη κάτω από τη συμπαράσταση εκατοντάδων φιλάθλων πήρε τη νίκη, με πρωταγωνιστή τον «βυσσινί» Κουρτουά, Λάμπρο Αντωνόπουλο, που όπως ο Βέλγος έδωσε προχθές το Champions League στη Ρεάλ, έτσι και ο Λαρισαίος τερματοφύλακας της ΑΕΛ έδωσε την πρόκριση, αφού στον κανονικό αγώνα ήταν ανίκητος, στα πέναλτι έπιασε ένα, ενώ εκτέλεσε και έβαλε γκολ το δεύτερο.
Ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ενώ η παρουσία του Νίκου Γκοτζανμανίδη άφησε το στίγμα της, καθώς ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι, κάνοντας το 5-4, κάτι που είχε κάνει και στον τελικό Κ-17, παίζοντας με την ομάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1 τότε ο κανονικός αγώνας) και ξαναέζησε αυτές τις μοναδικές στιγμές.
Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων τελείωσε στην Ξάνθη ισόπαλος με 1-1, ενώ ο Αγγελούλης που χτυπήθηκε από φιλάθλους της ακριτικής ομάδας στο πρώτο παιχνίδι χθες ήταν συγκλονιστικός και από τους καλύτερους μαζί με τον Μιλτιάδη, τον Κοτσανούλη και τον Κρικώνη, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Η Ξάνθη στο ξεκίνημα ήταν καλύτερη, αλλά στο 21’ το σουτ του Καρυπίδη αποκρούει ο Αντωνόπουλος, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 24’ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ μπήκαν καλύτερα, αλλά στο 49’ το σουτ του Μπαργιώτα κατέληξε άουτ, όπως και η κεφαλιά στο 56’ του Κρικώνη.
Στα τελευταία λεπτά πρωταγωνιστής ήταν ο Αντωνόπουλος, καθώς απέκρουσε κεφαλιά του Πιστόλη στο 74’ και σουτ στο 79’ του Καλαϊτζή. Η ΑΕΛ έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 90ό λεπτό, όταν ο Κοτσιανούλης σούταρε άουτ.
Το 0-0 οδήγησε το παιχνίδι σε παράταση, όπου ο Αντωνόπουλος ήταν πάλι πρωταγωνιστής.
Στη διαδικασία των πέναλτι ευστόχησαν για την ΑΕΛ οι: Βλησαρούλης, Αντωνόπουλος, Μιλτιάδης, Κοτσιανούλης και Γκοτζαμανίδης, ενώ έπιασε πέναλτι ο Αντωνόπουλος.
Υπερβολικά άσχημη η διαιτησία του Τσιγαρίδα (Φθιώτιδας) και ακόμα πιο κακοί οι βοηθοί Δόδογλου (Φθιώτιδας) και Φαρμάκης (Φθιώτιδας). Δεν έχουν μέλλον …και είναι κρίμα που σφυρίζουν σε παιχνίδια νέων παιδιών.
ΑΕΛ Κ-20 (Αποστόλης Ευαγγέλου – Αποστόλης Κατσιάνος): Αντωνόπουλος, Μπαργιώτας, Αγγελούλης, Χατζής, Κρικώνης (98’ Ασίκογλου), Νινίκας, Κοτσιανούλης, Βλησαρούλης, Μιλτιάδης, Γκοτζαμανίδης, Ντιντής.
Ξάνθη Κ-20 (Γιάννης Αποστολίδης): Τσομπανίδης, Καραγιάννης (75’ Ζεκιράι), Καλαϊτζής (95’ Δήμου), Θωμάι, Τυριακίδης, Αναστασιάδης, Τσελεμπάκης (60’ Χουμόλλι), Πιστόλης, Αλαγκιοζίδης (60’ Χότσκα), Καρυπίδης (60’ Αϊβαλή), Ιωσηφίδης.

 

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ FINAL 4
Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Super League 2 – K20.
Πλέον ακολουθεί το Final 4, στο οποίο θα συμμετάσχουν μετά την πρόκρισή τους στους διπλούς αγώνες που προηγήθηκαν η Κηφισιά, το Αιγάλεω, η Νίκη Βόλου και η ΑΕΛ. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε γήπεδα της Αθήνας, με την κλήρωση του Final 4 να γίνεται μέχρι αύριο.
Τα ζευγάρια που θα προκύψουν και οι έδρες των αγώνων θα ανακοινωθούν επίσημα από τη Super League 2.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass