ΑΕΛ: Το ενδιαφέρον στους νέους…

ΕΠΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΘΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ - ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2022 21:04

Σήμερα το ενδιαφέρον της ΑΕΛ είναι διπλό, καθώς στις 15.30 στην αίθουσα Τύπου του Αλκαζάρ θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, με κύριο θέμα το οικονομικό της ομάδας, ενώ στις 17.00 θα γίνει ο αγώνας των ομάδων Κ20 ΑΕΛ-Ξάνθη, με στόχο την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης (το πρώτο παιχνίδι ήρθε ισόπαλο με 1-1).


Η λαρισινή ομάδα είναι αποφασισμένη να πάρει τη νίκη-πρόκριση για τους τελικούς της διοργάνωσης, ενώ θα ενισχυθεί με τον Γκοτζαμανίδη που λογικά θα πλαισιωθεί από τους: Μιλτιάδη, Αγγελούλη, Κοτσανούλη, Αντωνόπουλο.
Στην αποστολή βρίσκονται και οι: Ζησούλης, Κούκος, αλλά επιτρέπεται να αγωνισθούν μόνο πέντε παίκτες με επαγγελματικά συμβόλαια.
Ο προπονητής Αποστόλης Ευαγγέλου θα αποφασίσει για την επιλογή των παικτών την τελευταία στιγμή πριν την έναρξη του αγώνα.
Η ομάδα Κ20 της ΑΕΛ διεκδικεί μια επιτυχία που σίγουρα στο ξεκίνημα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος δεν ήταν δεδομένη, αλλά παράλληλα δείχνει και το ταλαντούχο νεανικό δυναμικό της που μπορεί να βοηθήσει τα μελλοντικά χρόνια την ομάδα.


ΣΤIΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
Στις 11 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου τις πρώτες μέρες θα γίνουν εργομετρικές, αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ στις 22 Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13 Αυγούστου.
Στη συνέχεια θα δοθεί διήμερη άδεια στους παίκτες και ακολούθως θα αρχίσει η περίοδος των φιλικών αγώνων.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass