Ανώτερος αλλά δεν κέρδισε ο Ηρακλής Λάρισας

*Παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Μακεδονικό

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2022 21:00

Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν ο Ηρακλής Λάρισας, όμως δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Μακεδονικό.


Παιχνίδι το οποίο διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή χθες στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Super League 2 και το τελικό αποτέλεσμα (0-0), σύμφωνα με τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού αδικεί τη λαρισινή ομάδα.
Ο Ηρακλής συνεχίζει να έχει ελπίδες για την άνοδο, αλλά θα χρειαστεί να πάρει αποτελέσματα από εκτός έδρας αγώνες, αρχής γενομένης από το ματς με την Ηλιούπολη.
Στη χθεσινή αναμέτρηση, οι «κυανόλευκοι» μπήκαν ορεξάτα στο παιχνίδι και στο 11’ Αλεξίου έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 23ο λεπτό, όταν ο Λάλκοβιτς ελίχθηκε έξω από την περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Χάμου, ο οποίος αντικατέστησε επάξια τον Παπαγιάννη, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και δεν χρησιμοποιήθηκε.
Στο 42ο λεπτο ο Μπάμης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με το σκορ να παραμένει στο 0-0.
Αμέσως μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, στην προβολή του Μπάμη κατέληξε εύκολα η μπάλα στα χέρια του πορτιέρο του Μακεδονικού, με τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή να αιφνιδιάζεται. Τρία λεπτά αργότερα στο 49’ ο Αλεξίου έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν σε σέντρα του Παπαγεωργίου από τα δεξιά ο Λαμιώτης φορ έπιασε την καρφωτή κεφαλιά από κοντά, όμως ο Γουναρίδης με μια εντυπωσιακή και σωτήρια επέμβαση απέτρεψε το 1-0.
Από κει και πέρα στο 61ο λεπτό ο Ηρακλής είχε ακόμα μια σημαντική ευκαιρία, με τον Αλεξίου να βρίσκει τον Γκίκα, ο οποίος σούταρε, με τον Γουναρίδη να διώχνει και πάλι την μπάλα σε κόρνερ. Στο 65΄ ο Μπάμης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Ηρακλής στο υπόλοιπο διάστημα προσπάθησε να βρει διαδρόμους χωρίς επιτυχία απέναντι στην καλοστημένη άμυνα των φιλοξενουμένων και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μπαλαχούτη και των συνεργατών του κ. Πετρίδη, Καρακελέ, όλοι από την Ένωση Πειραιά.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης - Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Χάμος, Παπαγεωργίου, Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης (56’ Κούλπας), Αγρόδημος, Γκίκα, Μπάμης, Αλεξίου (76’ Κακαβίτσης), Ζαφειρίου, Χριστίδης (81’ Ναρίνογλου).
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωσταντίνου, Δοξάκης (70’ Ζαννάκης), Τσιαμπάζης (74’ Αναγνώστης), Βασιλείου, Καράμπελας (84’ Γουνόπουλος), Μπρατσιάνι, Γαρύφαλος, Τσουκάνης, Λάλκοβιτς (70’ Ουζούνογλου).
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αγροτικός Αστέρας-ΠΑΟ Ρουφ 2-0
( 9′ Σαρβανίδης σουτ, 37’ Μελισσόπουλος σουτ)
Παναχαϊκή-Ηλιούπολη 1-0
(74′ Κυβελίδης σουτ)
Ηρακλής Λάρισας-Μακεδονικός 0-0
Ρεπό: Προοδευτική
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αγροτικός Αστέρας 4-1 7
2. Παναχαϊκή 2-0 6
3. ΠΑΟ Ρουφ 4-3 6
4. Μακεδονικός 0-1 2
—————————————
5. Προοδευτική 0-1 1
6. Ηρακλής Λάρισας 1-3 1
7. Ηλιούπολη 1-3 1
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(4η - Σάββατο 28/5, 17:00)
Μακεδονικός-Ηλιούπολη
Προοδευτική-Ηρακλής Λάρισας
Αγροτικός Αστέρας-Παναχαϊκή
Ρεπό: ΠΑΟ Ρουφ

Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass