Πηγή ταλέντων η Λάρισα

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2022 20:50

Η Λάρισα διαχρονικά αποτελεί αστείρευτη πηγή ταλέντων, μία πραγματική ποδοσφαιρομάνα. Ειδικά στα πρωταθλήματα υποδομής οι αυριανοί άσοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και δείχνουν τις ικανότητές τους. Kάθε Κυριακή η στήλη θα δίνει βήμα στους πρωταγωνιστές των μικρών πρωταθλημάτων, σύμφωνα πάντα με την κρίση των προπονητών τους και των υπεύθυνων των ακαδημιών κάθε συλλόγου.

 

Ν. Τερζούδης
(Απόλλων Λάρισας)
Ο Νίκος Τερζούδης είναι γέννημα θρέμμα του Απόλλωνα Λάρισας, αρχηγός της Κ-16 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού μέσου.
Όπως τονίζει ο υπεύθυνος της Ακαδημίας των «κυανολεύκων», Χρήστος Μαϊμουλιώτης, «ξεχωρίζει για την αγωνιστικότητά του, την άρτια τεχνική κατάρτιση, η οποία τον βοηθάει στην αγαπημένη του ενέργεια που είναι να κατεβάζει μπάλα από την άμυνα».
Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Κ-16 οδήγησαν τον προπονητή της Κ-20 να του δώσει φανέλα βασικού σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε.

 

kottas.jpg

Αθ. Κοττάς
(Προμηθέας)
Ο Αθανάσιος Κοττάς είναι γεννημένος το 2008. Ασχολείται με το ποδόσφαιρο τα τελευταία 9 χρόνια στην Ακαδημία του Προμηθέα.
Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας και όπως επισημαινει ο προπονητής του Βαγγέλης Στεφανής «διαθέτει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά προσόντα».

 

GATZIAS-SAKELARIOU.jpg

Ευαγγ. Γκατζιάς-Ανδρ. Σακελλαρίου
(Ατρόμητοι/Θύελλα)

Ο Βαγγέλης Γκατζιάς αγωνίζεται στην Κ-12 στους Ατρόμητους/Θύελλα και είναι επιθετικός. Πρόκειται για έναν γρήγορο παίκτη και πιεστικό στην επίθεση, επισημαίνει ο προπονητής του Θοδωρής Ζιάγκας.
Ο Ανδρέας Σακελλαρίου αγωνίζεται επίσης στην Κ-12 στους Ατρόμητους/Θύελλα και είναι μέσος. Όπως τονίζει ο κ. Ζιάγκας διακρίνεται για τις πολύ καλές του μεταβιβάσεις, ενώ παράλληλα είναι ένας εγκεφαλικός παίκτης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass