Παραλειπόμενα και άλλα...

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2022 20:40

Με τους παππούδες στο γήπεδο...
Παππούδες και εγγόνια. Μαζί στο γήπεδο. Οι πρώτοι απολαμβάνουν το θέαμα και θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια (με τη διαφορά ότι αυτοί έπαιζαν τότε στις αλάνες), ενώ οι δεύτεροι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και χαίρονται το αγαπημένο τους άθλημα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα (από αριστερά) ο κ. Απόστολος με τον μικρό Αποστόλη και ο κ. Λάζαρος με τον μικρό Κωνσταντίνο-Λάζαρο από την Κ-10 της Πελασγιώτιδας.

 

TRITEKNOS-PELA.jpg
Τρία αδέλφια στην ίδια ομάδα
Με τρεις γιους ποδοσφαιριστές ο κ. Ευθύμιος Αρβανίτης πώς να μην καμαρώνει. Όλοι στην Πελασγιώτιδα. Από αριστερά οι Πέτρος (Κ-12), Αλέξανδρος (Κ-10) και Γιώργος (Κ-12).

 

Τα παιδιά χαίρονται, οι γονείς απολαμβάνουν...
Η χαρά των γονιών είναι να βλέπουν τα παιδιά τους υγιή και δημιουργικά. Μια δημιουργική απασχόληση είναι και ο αθλητισμός. Έτσι λοιπόν δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ολόκληρη η οικογένεια ακολουθεί τον γιο στο γήπεδο.

OIKOGENEIA-PELA.jpg
-Όπως για παράδειγμα ο κ. Ισαάκ Δαβιδόπουλος με τη σύζυγό του Κατερίνα και τους μικρούς Χρήστο και Μάριο (από την Κ-10 της Πελασγιώτιδας).

MAMADES-GIANNOYLI.jpg
-Γιατί όχι και οι μαμάδες στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι στο ποδόσφαιρο το αρσενικό φύλο είναι αυτό που κυριαρχεί. Άλλωστε, όπως είθισται να λένε, οι μαμάδες έχουν αδυναμία στους γιους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση (από αριστερά) η κ. Βάσω με τον μικρό Μιλτιάδη, η κ. Χρυσάνθη με τους Αλέξανδρο και Ευάγγελο, αλλά και τη μικρή Νεφέλη και η κ. Μαρία με τον μικρό Φώτη. Τα καμάρια τους αγωνίζονται στην Κ-8 της Δήμητρας Γιάννουλης.

OIKOGENEIA-2-PELA.jpg
-Ο κ. Θανάσης Ευαγγελούλης με τη σύζυγό του Παναγιώτα και την κορούλα τους Στεριάνα και φυσικά τον ποδοσφαιριστή της οικογένειας Γιάννη (δεξιά). Μαζί τους (αριστερά) ο φίλος και συμπαίκτης του Γιάννη στην Κ-10 της Πελασγιώτιδας, Ιάσων.

 

20 ομάδες από 10 σωματεία
Συνολικά 20 ομάδες από 10 σωματεία θα πάρουν μέρος στους τελικούς των φετινών πρωταθλημάτων υποδομής. Οι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων ομάδων θα πάρουν μέρος στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί μεθαύριο Τρίτη στις 20:30 στα γραφεία της ΕΠΣΛ.

 

Θα ενισχυθεί ο Σύλλογος Παιδιών με Αυτισμό
Οι φετινοί τελικοί των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΛ θα έχουν παράλληλα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Έτσι, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση των Παιδιών με Αυτισμό. Εκπρόσωπος του Συλλόγου θα παρευρεθεί και στη συνέντευξη Τύπου της προσεχούς Τρίτης.

 

Αρχή με Κ-12 και Κ-13
Η αρχή των τελικών θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη με τον μεγάλο και μικρό τελικό στις Κ-12 και Κ-13 αντίστοιχα. Θα χρησιμοποιηθούν δύο γήπεδα, ένα για κάθε ηλικιακή κατηγορία. Στόχος της διοργανώτριας αρχής είναι οι τελικοί να διεξαχθούν σε καλά γήπεδα, όπως το Αλκαζάρ, η Φιλιππούπολη και η Νεάπολη. Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass