Στον τελικό Ακαδ. Ολύμπικ (2) και Ατρόμητοι/Θύελλα (1)

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2022 20:10

Τον τίτλο του πρωταθλητή στο φετινό πρωτάθλημα υποδομής της Κ-12 θα διεκδικήσουν Ακαδημία Ολύμπικ (2) και Ατρόμητοι/Θύελλα (1), οι οποίοι επικράτησαν των αντιπάλων τους στους χθεσινούς ημιτελικούς.

Συγκεκριμένα οι Ατρόμητοι/Θύελλα (1) νίκησαν 2-1 την ΑΕΛ (1) στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, ενώ η Ακαδ. Ολύμπικ (2) επιβλήθηκε της Ακαδ. Ολύμπικ (1) με 1-0 αντίστοιχα. Έτσι, στον μικρό τελικό θα διεκδικήσουν την 3η θέση η ΑΕΛ (1) και η Ακαδημία Ολύμπικ (1). Αναλυτικά:
Σ’ ένα παιχνίδι που μετατράπηκε σε γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα για την Ακαδημία Ολύμπικ, η οποία κατάφερε φέτος να βγάλει δύο ομάδες στα ημιτελικά της Κ-12, νικήτρια αναδείχτηκε η Ολύμπικ (2) με 1-0 επί της Ολύμπικ (1).
Σκόρερ για τους νικητές, που πλέον θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό, ήταν ο Βελετάνης «χρυσή αλλαγή» για την ομάδα του μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Απόδειξη αυτού αποτελεί το γεγονός ότι για την Ολύμπικ (1) ακυρώθηκε λίγο μετά το 1-0 γκολ του Αβραμούλη για οφσάιντ (51’), στο 53’ ο Ντανούσι είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο πριν το φινάλε με σουτ σημάδεψε εκ νέου στο δοκάρι για να καταλήξει στη συνέχεια η μπάλα άουτ.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (1) (Δ. Βλάχος): Τζίτζιρας, Αλβανός, Ντόντος, Κουρδής Ι., Κουρδής Δ., Αβραμούλης, Αδαμόπουλος, Ντανούσι, Μίχος (Λέτσιος, Κοτρώτσιος).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (2) (Κουκουλιάφκας-Τσιρογιάννης): Ε. Τσιρογιάννης, Μπουτσέτης, Παππάς, Πουρτσίδης, Κορονάτσε, Σαγρής, Χατζής, Αγγ. Τσιρογιάννης, Κολώνας (Βελετάνης, Αντωνιάδης).

ΟΛΑ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αξιόλογες φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες οι Ατρόμητοι/Θύελλα πήραν την πολυπόθητη νίκη και μαζί το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό μετά το 2-1 επί της ΑΕΛ (1). Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη αφού οι δύο αντίπαλοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος χωρίς τέρματα.
Ο Κουματζέλης στις αρχές του β’ ημιχρόνου άνοιξε το σκορ για τους Ατρόμητους/Θύελλα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Σαμαράς διπλασίασε τα τέρματα των νικητών.
Η ΑΕΛ μείωσε σε 2-1 με τον Γκόβαρη, ωστόσο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε δεν μπόρεσε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (1) (Θ. Ζιάγκας): Μέλλιος, Ιατρόπουλος, Θεοχάρης, Μπαζούκης, Παπαδημητρίου, Σαμαράς, Σακελλαρίου, Μπελιμέζης, Κουματζέλης (Γκατσιάς, Ντελής, Στεργίου, Κασιάνο, Ρίζος, Τογκαλίδης, Χρυσουλάκης).
ΑΕΛ (1) (Κ. Γούλας): Πίσσας, Μαρούδας, Ευαγγέλου, Χαραμής, Γκόβαρης, Αθανασόπουλος, Μπατζιλιώτης, Νάτσος, Παπακωνσταντίνου (Μαλέσκος, Ζαχαρής, Τουρσουνίδης, Καρνάβας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass