O Γιώργος Μπαρτζώκας του Ολυμπιακού κορυφαίος προπονητής 2021-22

*ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2022 20:20

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο κορυφαίος προπονητής της Euroleague για τη σεζόν 2021-22. Στην τελετή απονομής των βραβείων, στο Βελιγράδι, όπου σήμερα αρχίζει το αγωνιστικό μέρος του φάιναλ φορ, ο προπονητής του Ολυμπιακού κέρδισε για δεύτερη φορά το βραβείο. Η πρώτη ήταν βέβαια το 2013, όταν στην πρώτη χρονιά του ως προπονητής του Ολυμπιακού έγινε και ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που κατέκτησε το τρόπαιο της Euroleague.

Φέτος, μετά την επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά το 2020, οδήγησε τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ για πρώτη φορά από το 2018 και στο φάιναλ φορ για πρώτη φορά από το 2017. Και σήμερα στις 19:00, θα προσπαθήσει να τον οδηγήσει και σε νίκη επί της Αναντολού Εφές και στον τελικό!
Η σύζυγος του αείμνηστου Ντούσαν Ίβκοβιτς, Νένα, παρέδωσε στον Γιώργο Μπαρτζώκα το βραβείο, σε στιγμές συγκίνησης. Ο «Ντούντα» που έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι είχε οδηγήσει τον Ολυμπιακό στα πρώτα δύο ευρωπαϊκά του τρόπαια, το 1997 στη Ρώμη και το 2012 στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε τα εξής: «Είναι πολύ έντονη στιγμή για μένα και μεγάλη τιμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, τους βοηθούς μου, τους παίκτες μου και νιώθω περήφανος. Είναι τιμή για μένα που με διάλεξαν οι συνάδελφοί μου».

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΛΟΥΚΑ
Το buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό στην παράταση με 87-85 επί της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, για την 26η αγωνιστική, ψηφίστηκε ως η κορυφαία στιγμή της σεζόν στη φετινή Euroleague. Το «Magic Moment Award» για το 2022 κατέληξε στα χέρια του γκαρντ του Ολυμπιακού, με τον παλαίμαχο παίκτη Ντούσκο και πρεσβευτή του φάιναλ φορ να κάνει την απονομή. Η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε Ολυμπιακός και Αναντολού Εφές να παίρνουν θέση στο τζάμπολ του πρώτου χρονικά ημιτελικού, στη «Stark Arena» του Βελιγραδίου.
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
19:00 Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές
22:00 Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass