ΕΣΠΕΚΕΛ

Κυπελλούχοι ΕΑΛ, ΑΕΛ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2022 19:05

Λαρισινή υπόθεση ήταν οι τελικοί της ΕΣΠΕΚΕΛ που έγιναν στην Καρδίτσα, καθώς στους άνδρες η ΕΑΛ πήρε το τρόπαιο νικώντας στον τελικό την Άμμιλα Τρικάλων με 3-1 σετ, ενώ οι γυναίκες της ΑΕΛ κέρδισαν στον τελικό τον ΓΣ Νίκαιας με 3-0 σετ.


Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΑΛ
Η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ κατάφερε να πετύχει όλους τους φετινούς της στόχους παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Έτσι, κατάφερε να κάνει το νταμπλ κερδίζοντας πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά να κερδίσει και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία την προηγούμενη εβδομάδα. Οι παίκτες της ΕΑΛ κέρδισαν σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ, αλλά στη συνέχεια η ομάδα των Τρικάλων ανέκαμψε και μείωσε σε 2-1. Παρά την πίεση που δέχτηκε όμως η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε με την εμπειρία της και την ποιότητά της, να επικρατήσει της πολύ καλής και αξιόμαχης ομάδας της Άμιλλας.
Τα σετ: 25-18, 25-17, 21-25, 28-26
Σύνθεση: (Σκανίκα Μαρία) Μωυσιάδης Αναστάσιος, Παπατσιμούλης Παναγιώτης, Κουτσομάρκος Κωνσταντίνος, Ματούλας Αθανάσιος, Γαλάνης Ελευθέριος, Λέζι Γκεράλντο, Μαντάρας Κωνσταντίνος, Σιώμος Άγγελος, Τσέτσιλας Κωνσταντίνος, Παπαθανασίου Αθανάσιος, Στασινός Δημήτριος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Παπαχρήστος Ορέστης, Πηλίτσης Πέτρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass