Αποκλείστηκαν οι Μικτές ΕΠΣΛ

ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ (ΕΠΣΘ) ΜΕ 3-1 ΠΕΝ. (0-0 κ.α.) η Κ-15 ΚΑΙ 3-2 Η Κ-17 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2022 21:00
Κ-15 Κ-15

Η φετινή πορεία των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ ολοκληρώθηκε χθες στο στάδιο Αλκαζάρ μετά τις ήττες στις οποίες υποχρεώθηκαν με 3-1 πέν. (0-0 κ.α.) η Κ-15 και 3-2 η Κ-17 από τις αντίστοιχες ομάδες της Μαγνησίας (ΕΠΣ Θεσσαλίας) στους «16» του θεσμού.


Κύριο χαρακτηριστικό και των δύο αναμετρήσεων οι χαμένες κλασικές ευκαιρίες των Λαρισαίων που θα μπορούσαν να είχαν αντιστρέψει την κατάσταση.
Στον πρώτο χρονικά αγώνα στην κατηγορία Κ-15, η ομάδα της ΕΠΣΛ ξεκίνησε επιθετικά ψάχνοντας το γκολ με τον Δημηνίκο να χάνει στο 33’ ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στο 36’ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Κρομμύδα, για να φτάσουμε στο 37’ όταν ο Δριστέλας με ανάποδη κεφαλιά μετά από φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 59’ ο Μπιώτης είχε μια ακόμα πολύ καλή στιγμή για την ΕΠΣΛ, για να παραμείνει έτσι το 0-0 μέχρι την ολοκλήρωση του 80λεπτου και να οδηγηθεί το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκεί ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Κόκκορης κατέβασε στην κυριολεξία ρολά, καθώς απέκρουσε τρία πέναλτι και ήταν ο παίκτης - κλειδί για την πρόκριση της ομάδας του. Η σειρά των πέναλτι: Μπρισίμης 1-0, Κρομμύδας ΙΙ (απέκρουσε ο Στεργιούλης), Κουτζαηλίας (απέκρουσε ο Κόκκορης), Κρομμύδας (Ι) 1-1, Ρίζος (απέκρουσε ο Κόκκορης), Ζαχαριουδάκης 1-2, Δάσκαλος (απέκρουσε ο Κόκκορης), Σιαφαρίκας 1-3.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Στεργιούλης, Αρσένης, Αγάκος, Δάσκαλος, Κουπατσιάρας, Καλαθάς (41’ Μπιώτης), Μπρισίμης, Τσακμάκης (78’ Ρίζος), Δριστέλας (66’ Βαρσάμης), Κουτζαηλίας, Διμηνίκος (57’ Δαλιός).
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Αντ. Μάνδαλος): Κόκκορης, Παναγούλας, Θωμαΐδης (66’ λ.τ. Καραγιώργος), Μπέκος, Κοκώνης, Παπαστεργίου, Σιαφαρίκας, Παππάς, Κρομμύδας Ι, Ζαχαριουδάκης, Κρομμύδας ΙΙ.
ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Η Κ-17
Οι πολλοί τραυματισμοί (κυρίως από τη μεγάλη αγωνιστική επιβάρυνση των τελευταίων ημερών) αποδείχτηκαν ο βασικότερος αντίπαλος για την Κ-17 της ΕΠΣΛ, η οποία υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να είχε πάρει την πρόκριση. Παρ’ όλα αυτά το πάλεψε μέχρι το τέλος απέναντι σ’ έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως αποδείχτηκε η ομάδα της Μαγνησίας.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7’ με τον Νούλα μετά την αδυναμία του τερματοφύλακα Δραχαλίβα να συγκρατήσει την μπάλα, ωστόσο η απάντηση των Λαρισαίων ήταν γρήγορη και στο 16’ ο Χατζής με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 33’ και στο 39’ οι Μαρούδας και Γαργάλας είχαν δύο πολύ καλές στιγμές για τους γηπεδούχους, ενώ με την έναρξη της επανάληψης ο Μαρούδας έχασε εκ νέου μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ.
Το 54’ ο Χριστώνης έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, μετά από ωραία προσωπική ενέργεια, ενώ στο 57’ ήταν η σειρά του Τάφα να μην βρει δίχτυα.
Τελικά ότι δεν μπόρεσαν οι γηπεδούχοι το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 63’ με τον Καφετζή να κάνει το 1-2, ενώ στο 84’ ο Νούλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3.
Αν και όλα έδειχναν ότι το ματς είχε τελειώσει, στο 86’ ο Γαργάλας με κεφαλιά μείωσε σε 2-3, ενώ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φώλιας με κοντινό πλασέ έχασε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Δραχαλίβας, Μπόρος, Ιορδανίδης, Γαργάλας, Τάφα, Φώλιας, Χατζής (73’ λ.τ. Κουρδής), Αρσένης (61’ Βασιλειάδης), Χριστώνης, Μαρούδας (69’ Μπέης), Κωνσταντίνου (46’ Χατζησαββίδης).
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Αντ. Μάνδαλος): Δαμασιώτης, Χασιώτης (63’ Βαρελόπουλος), Λυκουρίνος, Στάμος, Γεωργιτζίκης, Γκουγκούλης, Τίτου (52’ Γεωργακόπουλος), Νούλας, Χασάπης (63’ Καραγιαννόπουλος), Δημόπουλος, Καφετζή (78’ Κανούτας).
Διαιτητής και των δύο αναμετρήσεων ήταν ο κ. Μαργιολάς, με βοηθούς τους κ. Γιοβάνη και Κρύο (ΕΠΣ Καρδίτσας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass