Μέχρι 25 του μηνός οι προπονήσεις στην ΑΕΛ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2022 21:05

Σε ρυθμούς προπονήσεων κυλούν οι μέρες στην ΑΕΛ, μέχρι να ανανεώσουν οι «βυσσινί» το ραντεβού τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με τα πλάνα του νέου τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου οι προπονήσεις αναμένεται να συνεχιστούν έως τις 25 του μηνός και εν συνεχεία οι παίκτες θα απολαύσουν τις διακοπές τους. Τις ημέρες αυτές ο κ. Αντωνίου παρακολουθεί τους παίκτες της ομάδας προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματά του ενόψει της νέας σεζόν.


Σε ό,τι αφορά το αυριανό φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας (17:00) στο στάδιο Αλκαζάρ, αφενός οι «βυσσινί» θα έχουν την ευκαιρία να «σπάσουν» τη μονοτονία των προπονήσεων και αφετέρου θα δοθεί η δυνατότητα στον νέο τεχνικό της ΑΕΛ να πάρει μια γεύση από την εικόνα των παικτών του και να τσεκάρει κάποια πράγματα με φόντο τον σχεδιασμό της νέας περιόδου. Για τον λόγο αυτόν θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίκτες, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους νεαρούς της ομάδας. Από την πλευρά του Ηρακλή Λάρισας που διεκδικεί την άνοδο στη Super League 2 η αυριανή αναμέτρηση θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ και θα κρατήσει τους «κυανόλευκους» σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει των αγώνων μπαράζ που έχουν μπροστά τους.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του Σωτήρη Αντωνίου, ενώ σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες του το πιθανότερο είναι να γίνουν γνωστοί μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων. Έτσι, συνεχίζουν προς το παρόν ο γυμναστής Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Ζαλαώρας.
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Οι καλύτεροι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League 2, βραβεύθηκαν λίγο πριν την έναρξη του πρώτου μπαράζ ανάμεσα στη Βέροια και τον Λεβαδειακό. Οι προπονητές και οι αρχηγοί των 34 ΠΑΕ μελών της SL2, κατέθεσαν την ψήφο τους και ανέδειξαν τον πολυτιμότερο παίκτη, τον καλύτερο τερματοφύλακα, τον καλύτερο προπονητή και τον/την καλύτερο/-η διαιτητή της σεζόν.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Καλύτερη διαιτητής αναδείχθηκε η Ελένη Αντωνίου του Συνδέσμου Αχαΐας, στην οποία παρέδωσε το βραβείο η υπεύθυνη Γυναικείων Διοργανώσεων και Ανάπτυξης της Γυναικείας Διαιτησίας, Ελένη Λαμπαδαρίου.
Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Παύλος Δερμιρτζάκης της Βέροιας, με μόλις μία ψήφο διαφορά από τους Λεωνίδα Βόκολο της Καλλιθέας και τον Γιάννη Ταουσιάνη του Λεβαδειακού. Την απονομή στον κ. Δερμιτζάκη πραγματοποίησε ο Β’ αντιπρόεδρος της Super League 2, κ. Αχιλλέας Μπίκας.
Καλύτερος τερματοφύλακας, με επίσης μόλις μία ψήφο διαφορά από τον Κώστα Θεοδωρόπουλο της ΑΕΛ, αναδείχθηκε από την Καλαμάτα, ο Δημήτρης Ταΐρης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο από τον Α’ αντιπρόεδρο της Super League 2, κ. Χαράλαμπο Σταμούλη.
Πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου, με ψήφους και από τους δύο ομίλους αναδείχθηκε από τη Βέροια ο Γιάννης Πασάς (δεύτερος ο Χρήστος Ρόβας του Αλμωπού και τρίτος ο Χρήστος Γιούσης της ΑΕΚ Β’). Το βραβείο του MVP, καθώς η διάκριση προήλθε από τη δική τους ψήφο, παρέδωσε ο εκ των αρχηγών του Λεβαδειακού, Παναγιώτης Λιάγκας.
Ο Γιάννης Πασάς βραβεύτηκε και ως πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου, με 24 γκολ. Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Super League 2, κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SL2- Κ20
Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος K-20 της Super League 2 στον 5ο Όμιλο έχει ως εξής:
Σάββατο 14/5, 14:00
Αλκαζάρ, ΑΕΛ - Βέροια
Κυριακή 15/5, 12:45
Κατερίνης, Πιερικός - Απόλλων Λάρ.
Ρεπό: Αλμωπός Αριδαίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass