Ετοιμη η έκθεση Σωτήρη Αντωνίου...

Φιλικό παιχνίδι την Πέμπτη με τον Ηρακλή Λάρισας - Αποχωρεί από την ομάδα ο Μανώλης Μπέρτος

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2022 21:16

Ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά στην ΠΑΕ ΑΕΛ ξεκίνησε από πολύ νωρίς ή, για να ακριβολογούμε, αμέσως μετά τη λήξη της προηγούμενης πριν λίγες μέρες (1η Μαΐου), καθώς προσλήφθηκε νέος τεχνικός ο Σωτήρης Αντωνίου, ενώ ήδη ετοιμάστηκε και η έκθεση αξιολόγησης για το έμψυχο δυναμικό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής ζήτησε μια μικρή μείωση του έμψυχου δυναμικού (τέσσερις ή πέντε παίκτες), ενώ την Πέμπτη θα γίνει φιλικό παιχνίδι στο Αλκαζάρ με τον Ηρακλή Λάρισας που προετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στη Σούπερ Λίγκα 2 και έχει αυξημένες πιθανότητες ανόδου.
Αυτήν τη στιγμή το μόνο πρόβλημα από πλευράς συμβολαίων είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, που επιθυμία της διοίκησης είναι να ανανεώσει τη συνεργασία με τη λαρισινή ομάδα και ήδη του έχει γίνει πρόταση για να υπογράψει για δύο ακόμα χρόνια.
Τέλος, ο Μανώλης Μπέρτος, με σημαντική συνεισφορά στην ΠΑΕ ΑΕΛ από το 2018 με 58 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία και 26 φέτος (σύνολο 84 παιχνίδια), θα αποχωρήσει από την ομάδα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή υπόδειγμα ήθους που αξίζει να τιμηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ αφού ουδέποτε έδωσε αφορμή για σχολιασμό.

 

Ενας όμιλος χωρίς Β’ ομάδες!

Πρόταση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια

Για νέο νόμο Αυγενάκη που θα αλλάξει τη δομή της κατηγορίας έκανε λόγο χθες σε γραπτή δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας και, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες θα καταθέσει πρόταση στο Υφυπουργείο Αθλητισμού στην οποία θα προτείνει η Σούπερ Λίγκα 2 να διεξαχθεί τη νέα χρονιά σε έναν όμιλο των 24 ομάδων χωρίς τις δεύτερες ομάδες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ. Ανέφερε μεταξύ άλλων σε χθεσινή του δήλωση: «Μόνο να μετρήσουν πόσους πόντους πήρε η Βέροια από τα 4 παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό Β’ και τον ΠΑΟΚ Β’ και πόσους πήρε από τις ομάδες που έβαλαν από το παράθυρο αυτοί οι 5 που ελέγχονται από την Επιτροπή Δεοντολογίας…. Συγκεκριμένα η Βέροια σε 4 ματς με Ολυμπιακό Β’ και ΠΑΟΚ Β’ πήρε 10 βαθμούς και η ΑΕΛ 4 βαθμούς».
Θα προτείνει την άνοδο τριών ομάδων στη μεγάλη κατηγορία (με ισάριθμο υποβιβασμό ομάδων) γιατί θεωρεί άδικο αυτό που γίνεται τώρα.
Τέλος, με τη δήλωση ανακοίνωσε τη συνέχισή του στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΛ και τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού ανέφερε... «νόμιζαν ότι θα τα παρατήσω και η ΑΕΛ θα καταρρεύσει οικονομικά, αλλά δυστυχώς για αυτούς όχι μόνο δεν τα παρατάω, αλλά του χρόνου μαζί με τους παίκτες μας, που κανείς δεν θέλει να φύγει από την ΑΕΛ, αποφασίσαμε και καλύτεροι να είμαστε από φέτος, αλλά και να νικάμε και τους κακούς διαιτητές».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass