Νίκη - παραμονή του Απόλλωνα Λάρισας

*Επικράτησε του ΠΑΟΚ Β’ με σκορ 2-1 *Για 6η συνεχόμενη χρονιά θα είναι στη Super League 2

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2022 21:10

Την παραμονή του στη Super League 2 για 6ο συνεχόμενο χρόνο πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας, κερδίζοντας προχθές το απόγευμα στη Φιλιππούπολη τον ΠΑΟΚ Β’ με σκορ 2-1.


Στο φινάλε του πρωταθλήματος οι «κυανόλευκοι» πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν και πανηγύρισαν στο τέλος της αναμέτρησης με τους φιλάθλους τη σημαντική αυτή επιτυχία.
Μια επιτυχία που οφείλεται αναμφισβήτητα και στην εξαιρετική δουλειά του προπονητή Θωμά Γράφα, ο οποίος από την ημέρα που ανέλαβε, η ομάδα έδειξε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και πέτυχε κάτι που φαινόταν πάρα πολύ δύσκολο.
Στο 2’ ο Λίταινας βρήκε τον Μπαλογιάννη από τα δεξιά που σέντραρε για να πεταχτεί στην κίνηση ο Ανδρέας Σταματής, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0.
Οι Λαρισαίοι είχαν τον πρώτο λόγο από τα πρώτα λεπτά, έδειξαν πολύ τη θέλησή τους για τη νίκη και αφού δύο φορές σε σουτ του Villa και του Λίταινα οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β’ έδιωξαν πάνω στη γραμμή, πέτυχαν το 2-0 στο 39’ με φοβερό βολέ του Isaak Karamoko, ύστερα από ωραία ασίστ του Μπαλογιάννη, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Αν και οι «ασπρόμαυροι» μείωσαν με το γκολ του Τζίμα στο 52o λεπτό σε 2-1, οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο νίκησαν τελικά εντός έδρας τον ΠΑΟΚ Β’ με 2-1.
Οι παίκτες του Απόλλωνα με την καθοδήγηση του καταξιωμένου τεχνικού Θωμά Γράφα, από τις τελευταίες θέσεις κατάφεραν να φτάσουν στην 11η θέση και να παραμείνουν στην κατηγορία, παρά τις αντιξοότητες που έτυχαν, αποδεικνύοντας ότι η επόμενη μέρα τούς ανήκει.
Μοναδικό «μελανό» σημείο η φάση στο 90’+2’, όπου οι φιλοξενούμενοι (προφανώς δεν το αντιλήφθηκαν) δεν εφάρμοσαν το fair play σε τραυματισμό του Κώστα Χατζή.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Γράφας): Αστράς, Καλούσης, Σκούπρα, Τiboue, Villa (80’ Πετράκης), Μπαλογιάννης (90’+2’ Ζιάκας), Χατζής, Κaramoko (87’ Ποτόσογλου), Σταματής, Λίταινας, Λουκάς.
ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης (77’ Κουλούρης), Παναγιώτου, Τσαούσης, Καλουτσικίδης (46’ Φασίδης), Ουεντραόγκο (77’ Μελετίδης), Γρόσδης (46’ Σαλαμούρας), Τζίμας, Τσοπούρογλου, Πανίδης (84’ Γκορντεζιάνι).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass