MotoGP

Παραμένει στην Ιβηρική χερσόνησο...

ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΧΗ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2022 13:05

Το MotoGP παραμένει στην Ιβηρική χερσόνησο, αλλά αυτήν τη φορά θα βρεθεί στην Ισπανία. Μετά το GP Πορτογαλίας οι ταχύτεροι αναβάτες του πλανήτη θα βρεθούν στην πίστα της Jerez για τη σημερινή αγωνιστική παράσταση της χρονιάς.


Θα είναι η 36η συνεχόμενη χρονιά που το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα φιλοξενείται στην Ισπανική πίστα και θα είναι το 37ο Grand Prix, καθώς τη σεζόν του 2020 είχαμε 2 αγώνες στην Jerez. Η μόνη πίστα με μεγαλύτερη συνεχόμενη παρουσία στο Πρωτάθλημα είναι το Assen: Για 71 συνεχόμενα χρόνια (από το 1949 μέχρι το 2019) η Ολλανδική πίστα ήταν μέρος του ημερολογίου μέχρι την ακύρωση του Grand Prix το 2020 (το Assen επανήλθε στο ημερολόγιο το 2021). To 2021 ήταν η πρώτη χρονιά που κανείς Ισπανός αναβάτης δεν βρέθηκε στο βάθρο (Jack Miller, Francesco Bagnaia, Franco Morbidelli) από το 2003, όπου το βάθρο αποτελούσαν οι Valentino Rossi, Max Biaggi και Troy Bayliss. Τέλος, από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας που θα ξεκινήσουν αύριο στο Grand Prix, 10 έχουν κερδίσει ήδη αγώνα σε αυτήν την πίστα σε μία από τις 3 κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Αυτοί είναι οι Marc Marquez, Fabio Quartararo, Pol Espargaro, Alex Marquez, Brad Binder, Luca Marini, Enea Bastianini, Jack Miller, Maverick Vinales και Fabio Di Giannantonio. Μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα στο Portimao, τον πρώτο στην Ευρώπη, όπου είχαμε τον 4ο διαφορετικό νικητή στους 5 πρώτους αγώνες, το paddock του MotoGP μεταφέρεται στην Ισπανία. Σήμερα σε μια συναρπαστική πίστα η μάχη στις 15:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass