Ατέλειωτα «πανηγύρια» στην Ελασσόνα για το Κύπελλο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν. ΓΑΤΣΑΣ: ΑΠΟΨΕ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ - ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ: ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2022 20:00

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Φωτογραφίες: Ανδρέας Νικούλης
Ατέλειωτα «πανηγύρια» στην Ελασσόνα για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Λ. από τον ιστορικό Π.Ο. Ελασσόνας.


Η «φιέστα» που κράτησε ώρες, ξεκίνησε στην Κεντρική πλατεία και στα γύρω «στέκια» λίγο πριν τις 10 προχθές το βράδυ, τότε που η πόλη υποδεχόταν τους κυπελλούχους του Νομού Λάρισας μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα ενθουσιασμού, χαράς, επευφημιών, βεγγαλικών, χειροκροτημάτων και πανηγυρισμών από δεκάδες φιλάθλους όλων των ηλικιών, για τους «πρωταγωνιστές» της μεγάλης επιτυχίας, για τα μέλη της διοίκησης του ιστορικού συλλόγου υπό τον πρόεδρο Άλκη Χατζηβασίλη, το προπονητικό «τιμ» με τον Βαγγέλη Μόρα και τον Ανδρέα Τσιρβούλη και βέβαια για τους «μαχητές» ποδοσφαιριστές, που όλοι τους …«έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας». Ο πολυακουσμένος ύμνος του Π.Ο.Ε. ακουγόταν για αρκετά λεπτά και όλη η «οικογένεια» του Π.Ο.Ε. είχε γίνει μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά, μια «οικογένεια» που καμάρωνε για το νέο -κορυφαίο σε επίπεδο Νομού- «τρόπαιο» της ομάδας, που είχε μαζί της. Η πανηγυρική ατμόσφαιρα και η δικαιολογημένη χαρά όλης της πόλης και του Δήμου Ελασσόνας… «πιστοποιήθηκε» μετά από λίγα λεπτά με τη ρίψη πυροτεχνημάτων που καταύγαζαν στον ουρανό και νέων βεγγαλικών. Δεν έλειψαν οι σύντομες δηλώσεις για τον κόσμο που αποθέωνε τους «πρωταγωνιστές» και πανηγύριζε για την επιτυχία.
Πρόεδρος Άλκης Χατζηβασίλης: «Χριστός Ανέστη. Εύχομαι υγεία σε όλους. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές μας, στον υπέροχο κόσμο μας. Συνεχίζουμε. Πάμε για καλύτερα…».
Προπονητής Βαγγέλης Μόρας: «Όταν ήρθα στον Π.Ο.Ε. ζήτησα κάποια πράγματα. Ένα από αυτά ήταν πως θέλω να έχω στη διάθεσή μου όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτά τα παιδιά δούλεψαν, προσπάθησαν, έδωσαν προτεραιότητα στο χόμπι τους και άφησαν πιο πίσω τις ασχολίες τους. Σημαντικό ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Πίστεψαν. Όταν πιστέψεις έρχονται και τα αποτελέσματα. Γίναμε φίλοι, γίναμε οικογένεια. Κάτι που δεν συμβαίνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τους ευχαριστώ. Να προσπαθήσετε να τα στηρίξετε ακόμα περισσότερο…».
Να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα που η αποστολή της ομάδας επέστρεφε με το Κύπελλο στην Ελασσόνα, στην κατάμεστη Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη» εξελισσόταν μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη με τη Φιλαρμονική και τη Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας. Εκεί, χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του δημάρχου Ελασσόνας, Νίκου Γάτσα, στην επιτυχία του Π.Ο.Ε.: «Απόψε, η Ελασσόνα είναι μία γιορτινή πόλη. Γιορτάζει για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ιστορική ομάδα της πόλης μας, τον Π.Ο.Ε., και έχει τη χαρά να παρακολουθεί ταυτόχρονα μια συγκλονιστική συναυλία - αφιέρωμα στον Μ. Θεοδωράκη…».
Δεκάδες είναι τα συγχαρητήρια φορέων και Ελασσονιτών (ντόπιων και απόδημων) για την επιτυχία της ομάδας.
Ο σεβασμ. Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων σε σχετικό μήνυμα αναφέρει τα εξής:
«Ως Επίσκοπος χάρηκα στην αναγγελία της κατάκτησης του Κυπέλλου από τον Π.Ο.Ε. στην Ε.Π.Σ. Νομού Λάρισας, έναντι της Α.Ε. Ηρακλής Λάρισας. Αποτελεί πράγματι μια σπουδαία αθλητική διάκριση για τον τόπο μας, αλλά και για τα παιδιά μας, που προπονούνται σκληρά και αγωνίζονται συστηματικά για να κατακτήσουν το όνειρό τους.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, τους αθλητές, τους προπονητές και τα στελέχη!
Με εγκάρδιες ευχές
† Ο ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ ΧΑΡΙΤΩΝ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass