×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/313318

Στην τελική ευθεία ο Ηρακλής Λάρισας

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2 - ΧΡ. ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ: Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ - ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΜΑΪΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ Η ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΡΙΤΗ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2022 21:16

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η ημερομηνία έναρξης των αγώνων μπαράζ που θα κρίνουν τις τέσσερις ομάδες, από τις επτά πρωταθλήτριες των Ομίλων της Γ’ Εθνικής, οι οποίες θα κερδίσουν την άνοδο στη Super League 2.


Μετά και τη νέα αναβολή της εκδίκασης της έφεσης του Μακεδονικού (2ος Όμιλος) κατά της πρωτόδικης απόφασης που απέρριψε την αρχική ένσταση για τον αγώνα του στη Λευκίμμη, παρατηρείται νέα καθυστέρηση στην έναρξη των μπαράζ ανόδου των επτά πρωταθλητών των Ομίλων της Γ’ Εθνικής, η οποία όπως φαίνεται πηγαίνει για μετά τις 8 Μαΐου, καθώς η υπόθεση του Μακεδονικού αναμένεται να εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων την προσεχή Τρίτη.
«Βρισκόμαστε σε συνεχή αναμονή κι αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα, καθώς μας βγάζει εκτός αγωνιστικού ρυθμού» επισήμανε ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας (πρωταθλητής 3ου Ομίλου) και πρόσθεσε:
«Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσει η διαδικασία τόσο το καλύτερο για μας. Η αναμονή δεν βοηθάει. Βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και υπάρχει επιβάρυνση λόγω της υπερπροσπάθειας στο πρωτάθλημα για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης της πρώτης θέσης, αλλά αυτό το συνεχόμενο «περίμενε» δημιουργεί ψυχολογική κούραση.
Ευτυχώς όμως τα παιδιά αντιδρούν σαν επαγγελματίες, είναι συνεπείς στις προπονήσεις, δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών, η συμμετοχή είναι μεγάλη και προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ’ αυτά τα παιδιά και σίγουρα η ήττα στα πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΛ δεν μας πτοεί. Από τη Δευτέρα οι ρυθμοί ανεβαίνουν και πιστεύω μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας με στόχο να γράψουμε ιστορία.
Προσπαθούμε παράλληλα να συγκεντρώσουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για τους αντιπάλους μας, στοιχείο που θα μας βοηθήσει στην προετοιμασία μας.
Υπάρχουν τα φαβορί, όπως οι Παναχαϊκή, Προοδευτική και Ηλιούπολη, τρεις ιστορικές ομάδες, ωστόσο και η Κοζάνη ή ο Μακεδονικός (εξαρτάται από την εκδίκαση της έφεσης του Μακεδονικού), αλλά και οι Αγροτικός Αστέρας και ΠΑΟ Ρουφ έχουν τη δική τους δυναμική και διψούν για διάκριση.
Πιστεύω έχουμε ένα βατό πρόγραμμα παρά το ότι ξεκινάμε με ρεπό και θεωρώ ότι η 2η και η 3η αγωνιστική θα παίξουν μεγάλο ρόλο για μας» κατέληξε ο Χρήστος Χατζηλιάδης.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Όπως είναι ήδη γνωστό οι επτά πρωταθλήτριες των Ομίλων της Γ’ Εθνικής θα παίξουν σε παιχνίδια ενός γύρου και την άνοδο στη Super League 2 θα κερδίσουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
1η Αγωνιστική
Κοζάνη ή Μακεδονικός-Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ-Ηλιούπολη
Αγροτικός Αστέρας-Προοδευτική
Ρεπό: Ηρακλής Λάρισας
2η Αγωνιστική
Προοδευτική-Κοζάνη ή Μακεδονικός
Ηλιούπολη-Αγροτικός Αστέρας
Ηρακλής Λάρισας-ΠΑΟ Ρουφ
Ρεπό: Παναχαϊκή
3η Αγωνιστική
Αγροτικός Αστέρας-ΠΑΟ Ρουφ
Παναχαϊκή-Ηλιούπολη
Ηρακλής Λάρισας-Κοζάνη ή Μακεδονικός
Ρεπό: Προοδευτική
4η Αγωνιστική
Κοζάνη ή Μακεδονικός-Ηλιούπολη
Προοδευτική-Ηρακλής Λάρισας
Αγροτικός Αστέρας-Παναχαϊκή
Ρεπό: ΠΑΟ Ρουφ
5η Αγωνιστική
Κοζάνη ή Μακεδονικός-Αγροτικός Αστέρας
ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική
Παναχαϊκή-Ηρακλής Λάρισας
Ρεπό: Ηλιούπολη
6η Αγωνιστική
Παναχαϊκή-ΠΑΟ Ρουφ
Ηρακλής Λάρισας-Αγροτικός Αστέρας
Ηλιούπολη-Προοδευτική
Ρεπό: Κοζάνη ή Μακεδονικός
7η Αγωνιστική
Ηλιούπολη-Ηρακλής Λάρισας
Προοδευτική-Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ-Κοζάνη ή Μακεδονικός
Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Gallery άρθρου

{gallery}313318{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass