Τέλος ο Γκουτσίδης από την ΑΕΛ

*ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Δημοσίευση: 29 Απρ 2022 20:01

Του Σωτ. Κέλλα

Τελείωσε χθες η συνεργασία μεταξύ της ΑΕΛ και του τεχνικού Παναγιώτη Γκουτσίδη, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν κοινή συναινέσει μετά τη συνάντηση που είχε ο προπονητής χθες το βράδυ με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια. Μάλιστα, ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης έκανε στην «Ε» την παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε μια μεγάλη ομάδα, χωρίς παρεμβάσεις στο έργο μου, και προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να παλέψουμε για την άνοδο έχοντας κάνει μια συλλογική προσπάθεια η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες.
Εύχομαι η ΑΕΛ να βρει τη θέση της στη μεγάλη κατηγορία γιατί εκεί της αξίζει να βρίσκεται»:
Χθες ο Παναγιώτης Γκουτσίδης παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ μεταξύ Ηρακλή-ΠΟΕ (ήταν κοντά του και οι παίκτες Ηλιάδης, Γιάκος),  με τον συνεργάτη του Αλέξη Σπυρόπουλο και τον γυμναστή Κυριάκο Παπαδόπουλο. Θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα.
Αν η βαθμολογία δεν επικυρωθεί, λόγω της καταγγελίας της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον αγώνα Απόλλωνα Λάρισας-Βέροια 0-1, θα συνεχίσει να κάνει προπονήσεις στους παίκτες ώστε να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Για τη λύση της συνεργασίας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Δυστυχώς δεν περίμενα αυτήν την εξέλιξη, υπήρχε μία κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία με τον κ. Γκουτσίδη και τους συνεργάτες του, αλλά είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφασή του και να δηλώσω ότι η συνεργασία μας σε όλους τους τομείς ήταν άψογη, υπήρχε ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα και άλλωστε για αυτόν τον λόγο αποδέχτηκα όλες τις εισηγήσεις του ακόμη και για απομάκρυνση ποδοσφαιριστών και να του ευχηθώ να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην προπονητική του καριέρα γιατί το αξίζει και για τις γνώσεις του και για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.
Η πόρτα της ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν.
Δυστυχώς η Super League 2 είναι κατάρα για ομάδες σαν την ΑΕΛ και ανάχωμα για να έχεις καλούς προπονητές και καλούς ποδοσφαιριστές».

Καταγγελία Κούγια στην ΕΠΟ για το Απόλλων Λάρισας - Βέροια
ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ, δια μέσω του ιδιοκτήτη της, Αλέξη Κούγια, προχώρησε σε καταγγελία στην ΕΠΟ σχετικά με την έκβαση του αγώνα της 33ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Super League 2 μεταξύ Απόλλωνα Λάρισας και Βέροιας μετά και το σχετικό δημοσίευμα της «Ε».
Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-0 και με αυτό το «τρίποντο» εξασφάλισαν την 1η θέση του ομίλου, με την ΑΕΛ να καταγγέλλει χειραγώγηση του αγώνα και να ζητά αναστολή της επικύρωσης της βαθμολογίας, όπως επίσης την τιμωρία των δύο ομάδων, με υποβιβασμό όπως προβλέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass