ΣΗΜΕΡΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Οι στόχοι του Παναγόπουλου

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΕ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2014 17:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:18

 

Η ΑΕΛ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας και πλέον το μυαλό όλων είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας που ξεκινάει στις 28 Σεπτεμβρίου. Και μετά το σκληρό μάθημα του κυπέλλου όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου σίγουρα στο πρωτάθλημα η λαρισινή ομάδα θα πάει προσγειωμένη και με όλες τις δυνάμεις της ενωμένες αφού η διχόνοια θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα για την επίτευξη του φετινού στόχου που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Το βασικό κομμάτι της ομάδας από δω και πέρα (αναμένεται να εγκριθεί η σύσταση της ΠΑΕ) είναι το αγωνιστικό το οποίο χειρίζεται ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια η ομάδα παρουσιάστηκε με δυο πρόσωπα, ένα άσχημο στον πρώτο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και δίκαια έχασε στο Αλκαζάρ με 1-0 και ένα αρκετά καλό στον Βόλο όπου αδικείται από το τελικό 0-0. Ο Παναγόπουλος από δω και πέρα θα έχει δύο στόχους, να δημιουργήσει έναν «κορμό» στην ομάδα δηλαδή τους παίκτες που θα βγάλουν τη χρονιά και έναν δεύτερο να αποκτήσει η ομάδα ρυθμό και ομοιογένεια. Παράλληλα θα πρέπει να αξιολογηθεί το έμψυχο δυναμικό μια και δύο ή τρεις παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν. Η προσπάθεια αυτή θα υλοποιηθεί σε μεγάλο ποσοστό στα δύο φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στο Ael Fc Arena με την ΑΕΚ (17/9) και την Παναχαϊκή (18/9). Δεν μπορεί σ’ αυτά τα παιχνίδια να υπολογίζει τους τραυματίες Ντερνίς, Σουάνη και Μπλέντι, ενώ άγνωστο είναι αν θα χρησιμοποιηθεί ο Καστέλς που και αυτός υποφέρει από τραυματισμό. Σήμερα το απόγευμα οι παίκτες επανέρχονται σε προπονητικούς ρυθμούς μετά το χθεσινό ρεπό, ενώ ο προπονητής παρότι η ομάδα είχε ρεπό παρακολούθησε χθες την αναμέτρηση Τυρνάβου-Πιερικού για να έχει άποψη για δύο αντιπάλους των «βυσσινί».

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Η διαχειρίστρια εταιρία του Αel Fc Arena, «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» τα βρήκε με τον χρηματοδότη της ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα για τη διεξαγωγή των δύο φιλικών παιχνιδιών της λαρισινής ομάδας με ΑΕΚ και Παναχαϊκή. Σύμφωνα με πληροφορίες η διαχειρίστρια εταιρία θα πάρει μέρος του ποσοστού των εισπράξεων του αγώνα και είναι μια κίνηση καλής θέλησης για να χρησιμοποιηθεί το Αel Fc Arena από την ΑΕΛ και στο πρωτάθλημα. Για τη χρήση του γηπέδου στη Β’ Εθνική κατηγορία θα ξεκινήσει νέα σειρά επαφών… Τέλος το προπονητήριο των Δένδρων θα είναι έτοιμο προς χρήση αρχές Οκτωβρίου.

ΣΤΗΝ ΕΕΑ

Το μυαλό όλων σήμερα θα είναι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όπου για πρώτη φορά θα πάει ο φάκελος της υπό σύστασης ΠΑΕ ΑΕΛ. Πληροφορίες θέλουν η ΑΕΛ να παίρνει αναβολή για να συμπληρώσει στοιχεία που απουσιάζουν και αφορούν το μετοχολόγιο και το «πόθεν έσχες» του βασικού μετόχου. Συνήθως η επιτροπή δίνει χρονικό περιθώριο τεσσάρων μηνών.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Πληροφορίες θέλουν αύριο να γίνεται η πρώτη συνέλευση της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ όπου θα εκλεγεί και το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας. Πρόεδρος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Βαγγέλης Πλεξίδας. Επίσης είναι άγνωστο ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ μετά την προώθηση του Νίκου Μπαλατσούκα στη θέση του γενικού διευθυντή.

ΚΑΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚH

Συνέλευση ετοιμάζει και η ερασιτεχνική ΑΕΛ για τέλη Σεπτεμβρίου όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά θέματα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass