Κερδίζουν τις εντυπώσεις οι μικροί του Απόλλωνα Λάρ.

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2022 20:25

Στο διεθνές τουρνουά της Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί αύριο Μ. Τετάρτη παίρνει μέρος ο Απόλλων Λάρισας με τρεις ομάδες στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-13, Κ-14 και Κ-16.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση μετέχουν ομάδες από Ρουμανία, Βουλγαρία, η επίσημη Ακαδημία της Γιουβέντους στην Αθήνα και φυσικά αρκετοί σύλλογοι από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Κατά τη χθεσινή πρώτη ημέρα της διοργάνωσης ο σύλλογος της Λάρισας πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις κέρδισε τις εντυπώσεις και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Συγκεκριμένα, στην Κ-13 ο Απόλλων Λάρισας επιβλήθηκε με το ευρύ 7-0 του Σαρωνικού, ενώ στο απογευματινό παιχνίδι ηττήθηκε από την Ακαντέμικα με 4-0, στην Κ-14 νίκησε 4-0 τη ρουμανική CSS Giurgiu, καθώς και τη Shooters με το ίδιο σκορ, ενώ στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία Κ-16 επικράτησε της Γιουβέντους με 1-0 χάρη στο γκολ του Αγριόδημου. Επίσης στην ίδια κατηγορία οι «κυανόλευκοι» αγωνίστηκαν το απόγευμα με τον Αστέρα Ν. Ραιδεστού, από τον οποίο, αν και ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι επιθετικά -απόδειξη ότι είχαν τρία δοκάρια- ηττήθηκαν με γκολ λίγο πριν το φινάλε με 2-1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass