Μπροστά στη μεγάλη πρόκληση το Μελισσοχώρι

ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ - ΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ: ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΝΕΡΟ – ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΦΟΡΜΑ – ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δημοσίευση: 15 Απρ 2022 20:20

Μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση βρίσκεται ο Αστέρας Μελισσοχωρίου, ο οποίος την προσεχή Κυριακή υποδέχεται τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας σ’ ένα παιχνίδι που αποκτά διαστάσεις τελικού για τους γηπεδούχους, καθώς με νίκη «κλειδώνουν» και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και παράλληλα την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία.


Η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη βρίσκεται στο +6 από τον προσεχή της αντίπαλο που ακολουθεί στη 2η θέση και ενώ απομένουν τρία ακόμα παιχνίδια (σ.σ. τέσσερις αγωνιστικές, αλλά μεσολαβούν και τα ρεπό) για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Ο έμπειρος τεχνικός διανύει την τρίτη χρονιά στον πάγκο του Αστέρα και παρά τις μεγάλες δυσκολίες, αφού μεσολάβησε η περίοδος της διακοπής λόγω της πανδημίας, το έργο του άρχισε να αποδίδει καρπούς. Αρχικός στόχος ήταν η οργάνωση της ομάδας υπό την προεδρεία του Ανδρέα Καρακάση, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν υψηλές βλέψεις, προκειμένου ο Αστέρας να επανακτήσει την αξιοπιστία του. Στην πορεία ωστόσο η ομάδα άρχισε να αποκτά δυναμική και προχωρώντας με κεκτημένη ταχύτητα έφτασε πλέον μία ανάσα από το όνειρο της ανόδου στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Ένα όνειρο ετών και ένα μεγάλο στοίχημα για τον Μάκη Αλεξούδη που δείχνει αποφασισμένος να το υλοποιήσει.
«Καταφέραμε να θέσουμε γερές βάσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο παικτών. Οι περισσότεροι από αυτούς φορούν αρκετά χρόνια τη φανέλα του Αστέρα και αυτό μας βοήθησε να δημιουργήσουμε οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Έτσι μαζί με τις προσθήκες που κάναμε έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ και αυτό φάνηκε τη φετινή σεζόν. Η ομάδα πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ -αν και ο στόχος μας δεν ήταν η άνοδος- ενώ και στο Κύπελλο είχαμε αξιόλογη πορεία φτάνοντας στους «8» της διοργάνωσης» επισήμανε ο τεχνικός του Αστέρα Μελισσοχωρίου και πρόσθεσε:
«Το δυνατό μας όπλο είναι η άμυνα. Δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτουμε την καλύτερη άμυνα του Ομίλου, ενώ και στην επίθεση είμαστε παραγωγικοί, κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι διαθέτουμε τον πρώτο και τον τρίτο σκόρερ του Ομίλου, που είναι οι Ζαφειρίου και Καραμάνος αντίστοιχα.
Στο σημείο που βρισκόμαστε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φτάσαμε στην πηγή και πρέπει να πιούμε νερό. Έχουμε μπροστά μας τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης την προσεχή Κυριακή με τον Φιλοκτήτη που για μας είναι τελικός (σ.σ. ακολουθούν τα ματς με Συκούριο και Χάλκη). Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και πιστεύω ότι με τη στήριξη του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη με την οποία εξασφαλίζουμε και μαθηματικά τίτλο και άνοδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass