Πήρε πολύτιμο βαθμό ο Απόλλων Λάρισας

*ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ 2-2 ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΛΜΩΠΟ *ΠΕNΑΛΤΙ ΣΤΟ 69’ ΕΧΑΣΕ Ο ΒΙΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2022 21:00

Πολύ σημαντικό βαθμό, που ίσως αποδειχθεί καθοριστικός για την επίτευξη του στόχου της παραμονής (μετά μάλιστα και τη νίκη του Πιερικού που ανακάτεψε την τράπουλα στην «ουρά» της κατάταξης), πήρε χθες στην Αριδαία ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον τοπικό Αλμωπό στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2.


Σ’ ένα παιχνίδι που είχε συναρπαστική εξέλιξη, η λαρισινή ομάδα θα μπορούσε κάλλιστα να επιστρέψει με το τρίποντο στις αποσκευές της, ωστόσο στάθηκε άτυχη στο 69’ όταν ο Βίγια έχασε πέναλτι και δεν μπόρεσε να δώσει για δεύτερη φορά το προβάδισμα στον Απόλλωνα.
Αν και τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δεν παρουσίασαν κάτι το αξιόλογο, ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε στη συνέχεια να δείξει καλά στοιχεία και παίζοντας επιθετικά να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Ήταν το 37ο λεπτό όταν ο Καραμόκο βρέθηκε σε θέση βολής και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-1 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς στο 46’ σε ανατροπή του Γιουκούδη μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής κ. Σπ. Νικολάου καταλόγισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Ρόβας, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 53’ ο Μπαλογιάννης με εντυπωσιακό σουτ προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Παϊτέρης απέκρουσε εντυπωσιακά.
Κι ενώ οι δύο ομάδες αναζητούσαν διακαώς το δεύτερο τέρμα, η μεγάλη ευκαιρία δόθηκε στο 69’ στον Απόλλωνα, όταν ο Σταματής κέρδισε πέναλτι το οποίο κλήθηκε να εκτελέσει ο Βίγια, όμως ο εξαιρετικός τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παϊτέρης επενέβη σωτήρια και κράτησε το 1-1.
Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, στο 71’ ο Αλμωπός βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ όταν μετά από σουτ του Πέττα, ο Γιουκούδης παρενέβη και άλλαξε την πορεία της μπάλας, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Απόλλωνα για να γίνει έτσι το 2-1.
Η λαρισινή ομάδα δεν πτοήθηκε, αντιθέτως συνέχισε την προσπάθειά της και στις καθυστερήσεις (90’+2’) βρήκε τον δρόμο για την ισοφάριση, όταν μετά από σέντρα του Ζιάκα, ο Σταματής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Ρουσσάκης, Σέχου, Κολλαράς, Παρασκευάς (70 Πρίκας), Γιαλαμούδης, Πέττας (81’ Μπακούτσης), Ασλαπάλογλου, Ζαχαρός (56’ Κέρθι), Γιουκούδης (70’ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θωμάς Γραφάς): Μαντζάρης, Λίταινας, Λουκάς, Νούσιος (18’ Καραμόκο), Σκούπρα, Βίγια, Τιμπουέ, Μπαλογιάννης (81’ Ζιάκας), Γιαννίτσης, Κοζού, Σταματής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass