Εκκίνηση στις 17 Απριλίου με τον «3ο Πελάσγιο Δρόμο»

*Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2022 20:35

Ο Α.Σ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ Λάρισας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την Ο.Ε.Β.Α.Σ., τον Σ.Δ.Υ. Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ, τον ΣΥ.Β.Α.Σ Λάρισας και συνδιοργανωτές το ΥΠ.ΠΟ.Α - Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, διοργανώνουν στις 17 Απριλίου τον «3ο ΠΕΛΑΣΓΙΟ ΔΡΟΜΟ», ταυτόχρονα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου βετεράνων αθλητών στίβου.


Πρόκειται για αγώνα δρόμου 6.750μ καθώς και αγώνες 3.500μ και 1000μ (παιδικό) με αφετηρία και τερματισμό την Εφορεία Αρχαιότητων Λάρισας - Άλσος Μεζούρλου Λάρισας - Περιφερειακός Τρικάλων. Οι συμμετέχοντες δρομείς των 3.500μ θα τρέξουν την κυκλική διαδρομή μία φορά. Στη μεγάλη διαδρομή των 6.750μ οι συμμετέχοντες δρομείς τρέχουν την ίδια διαδρομή δύο (2) φορές.
ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
10.30    6.750μ    Ανδρών - Γυναικών
12.00    3.500μ    Ανδρών - Γυναικών
13.00    1000μ    Παιδικός Αγώνας Δρόμου
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στη σελίδα segas-thessalias.gr, από 1/4/2022 εως 16/4/2022. Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής υποβληθεί μετά την ανωτέρα ημερομηνία δεν θα θεωρείται έγκυρη. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές. Οι αιτήσεις για τις δηλώσεις συμμετοχής (για όλους τους αγώνες) θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του αγώνα segas-thessalias.grστην καρτέλα Εγγραφές,
ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
Η διανομή του αθλητικού υλικού (νούμερο συμμετοχής, ηλεκτρονικός μετρητής «chip») θα γίνει μία ώρα (1) πριν την έναρξη των αγώνων, στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα και συγκεκριμένα στη γραμματεία.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο « 3ος ΠΕΛΑΣΓΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ » (6.750μ & 3.500μ) θα υποστηρίζεται από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. Ολοι οι δρομείς πρέπει να αγωνισθούν με τον αριθμό συμμετοχής τοποθετημένο σε εμφανές σημείο στην ενδυμασία τους. Ο παιδικός αγώνας 1000μ δεν θα υποστηρίζεται από ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass