Θα βάλει «φωτιά» στην κορυφή η Καλαμάτα;

Δημοσίευση: 13 Απρ 2022 20:50

Σε ένα... δώρο από την Καλαμάτα ελπίζουν Χανιά και Καλλιθέα, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να μειώσουν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στον Β’  Όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2. Τα βλέμματα στην εμβόλιμη, 31η αγωνιστική που διεξάγεται εξ ολοκλήρου σήμερα, στρέφονται στη Μεσσηνία.


Η «Μαύρη Θύελλα» μπορεί να ηττήθηκε στην Κρήτη από τον Ηρόδοτο (2-1) και να μην έχει βλέψεις ανόδου, ωστόσο θέλει να πάρει... εκδίκηση από τον Λεβαδειακό για το ματς του πρώτου γύρου, όταν το 0-0 μετατράπηκε σε 3-0 στα δικαστήρια, λόγω παρατυπίας από τους Μεσσήνιους. Οι Βοιωτοί του Γιάννη Ταουσιάνη, πάντως, παρά την ισοπαλία με την ΑΕΚ Β’ (2-2), έχουν απόσταση οκτώ βαθμών από τους διώκτες τους.
Με τα Χανιά να κάνουν το ρεπό τους, η Καλλιθέα μπορεί να μείνει μόνη δεύτερη, εφόσον περάσει νικηφόρα από το Παγκρήτιο. Μπορεί η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να είναι αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ωστόσο έχει τρεις ισοπαλίες στο διάστημα αυτό ενώ κι εκείνη του Νίκου Μπαδίμα έρχεται από δυο σερί «τρίποντα». Η δε Κηφισιά, που ακολουθεί κι επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες, υποδέχεται την άκρως δυσκολοκατάβλητη Επισκοπή.
Φαβορί για τη νίκη είναι ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκός Β’. Ειδικά ο «Δικέφαλος», καθώς περιμένει την καταδικασμένη Ρόδο και θέλει να κάνει το 2/2 στο «Σεραφείδειο». Το «τριφύλλι» φιλοξενεί τον Ηρόδοτο που έχει ανάγκη για βαθμούς, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να παραμείνει στην κατηγορία. Ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη έχει ο Καραϊσκάκης που κοντράρεται στους Αγίους Αναργύρους με το αδιάφορο βαθμολογικά Αιγάλεω, με τους Αρτινούς να μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες. «Τελικός» στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού είναι ο αγώνας στη Ρόδο, ανάμεσα στον τοπικό Διαγόρα και τη Ζάκυνθο, με τους Επτανήσιους να θέλουν μόνο το «τρίποντο». Βαθμούς για να νιώθει σιγουριά χρειάζεται, τέλος, και ο Αστέρας Βλαχιώτη που κοντράρεται με τον ΟΦ Ιεράπετρας, αν και οι Σπαρτιάτες απέτυχαν στα τρία τελευταία παιχνίδια τους (δύο ήττες, μία ισοπαλία).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2021/22
(Super League 2 - Β’ Όμιλος)
1. Λεβαδειακός    27 αγ.     60
2. Χανιά    29    52
3. Καλλιθέα     27    52
4. Κηφισιά     29    49
5. Καλαμάτα*    28    49
6. Αιγάλεω    27     43
7. ΑΕΚ Β’    27    42
8. Επισκοπή    28    42
9. Εργοτέλης    27    40
10. ΟΦ Ιεράπετρας    27    33
11. Παναθηναϊκός Β’    27    31
12. Αστέρας Βλαχιώτη    28    29
13. Διαγόρας Ρόδου    28    28
14. Ηρόδοτος    28    27
15. Καραϊσκάκης    28    25
16. Ζάκυνθος    28    21
17. Ρόδος**    28    16
* Η Καλαμάτα έχασε με 3-0 στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (14η αγωνιστική) και της αφαιρέθηκαν τρεις (3) βαθμοί.
** Ποινή αφαίρεσης οκτώ (8) βαθμών επέβαλε στην ΠΑΕ Ρόδος η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass