Αμεση ανάγκη για βαθμούς...

*ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ *ΜΕ ΕΝΑN ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2022 20:30

Η εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα Λάρισας από την Καβάλα την περασμένη Κυριακή έφερε περιπέτειες υποβιβασμού της λαρισινής ομάδας και κρίνεται αναγκαία η σημερινή νίκη στην Αριδαία επί του Αλμωπού στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2, 2021-2022 ώστε να ξεφύγει από τη γραμμή του υποβιβασμού.


Ο τεχνικός της ομάδας Θωμάς Γράφας προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών, ώστε να κατακτήσουν τη νίκη που σημαίνει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή.
Η ομάδα του Απόλλωνα είναι δίχως «τρίποντο» στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια του (από δύο ισοπαλίες και ήττες) κάτι που προβληματίζει, αλλά αυτήν τη φορά με δεδομένο ότι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι είναι ευκαιρία για μια σημαντική βαθμολογική νίκη. Πάντως στα αξιοσημείωτα είναι ότι λόγω τιμωρίας του Αστρά η λαρισινή ομάδα ταξίδεψε με έναν τερματοφύλακα, τον Μάντζαρη. Επίσης, στη διάθεση του τεχνικού Θωμά Γράφα, δεν θα είναι ο τραυματίας Χατζής και ο τιμωρημένος Καλούσης.
Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές:
Μάντζαρη (Τ), Τιμπουέ, Ενγκό, Ντόνγκαμ, Γκαράς, Λουκά, Γιαννίτση, Ποτόσογλου, Χατζή, Παναγιώτου, Μπαλογιάννη, Καλούση, Λίταινα, Κουζάχ, Ουσμάν, Βίγια, Πετράκη, Καραμόκο, Σταματή, Ζιάκα, Σκούπρα και Νούσιο.

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Η ΒΕΡΟΙΑ
Εκτός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εμβόλιμης, 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 για τις ομάδες που απέμειναν να διεκδικούν την κορυφή του Α’ Ομίλου.
Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποιες ομάδες θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Μάλιστα, οι δύο που ισοβαθμούν στην τελευταία θέση (21 β.), Ολυμπιακός Βόλου και Τρίκαλα, κοντράρονται στη Νεάπολη σε ματς που φαντάζει «τελικός». «Ερυθρόλευκοι» και ΑΟΤ, μάλιστα, έχουν από τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Πανσερραϊκός και Καβάλα είναι πέντε βαθμούς πιο πάνω. Τα μεν «λιοντάρια» παίζουν στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό, ο οποίος δεν έχει νίκη στους τελευταίους τρεις αγώνες του και δεν νιώθει... άνετα. Οι δε «αργοναύτες» περιμένουν στο «Ανθή Καραγιάννη» τον αδιάφορο βαθμολογικά Ολυμπιακό Β’.
Η απόλυτα ντεφορμέ Αναγέννηση Καρδίτσας, των πέντε σερί ηττών, υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου που μάζεψε 11 βαθμούς στα πέντε πιο πρόσφατα ματς και... ανέπνευσε. Στα Πηγάδια, τέλος, η Ξάνθη φιλοξενεί τον Ηρακλή, με τους Ακρίτες να φέρνουν κατά σειρά νίκη εντός-ισοπαλία εκτός στους έξι τελευταίους αγώνες τους και τον «Γηραιό» να έρχεται από δύο διαδοχικές επιτυχίες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2021/22
(Α’ Όμιλος)
1. Βέροια    28 αγ.    68
2. ΑΕΛ    28    62
3. Νίκη Βόλου    28    50
4. ΑΟ Ξάνθη    28    48
5. Αναγ. Καρδίτσας    27    44
6. ΠΟΤ Ηρακλής    28    40
7. Αλμωπός Αριδαίας    28    38
8. ΠΑΟΚ Β    29    38
9. Ολυμπιακός Β.    26    35
10. Απόλλων Πόντου    27    33
11. Θεσπρωτός    28    30
12. Απόλλων Λάρ.    28    28
13. Πιερικός    28    27
14. Πανσερραϊκός    28    26
15. Καβάλα    27    26
16. Ολυμπιακός Βόλου     27    21
17. Τρίκαλα    29    21

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass