ΑΚΡΙΣΙΑ 2022

Διακρίσεις για τον Λαρισαϊκό-Τιτάνες

Δημοσίευση: 13 Απρ 2022 20:00

Την τιμητική του είχε ο Λαρισαϊκός-Τιτάνες με την επιτυχημένη εκδήλωση «ΑΚΡΙΣΙΑ 2022» το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου, και βέβαια τη «μερίδα του λέοντος» δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην έχουν τα παιδιά της προ-αγωνιστικής ομάδας, που συμμετείχαν, καταφέρνοντας διακρίσεις, μετάλλια και ρεκόρ αγώνων.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας, καθώς και στους προπονητές της ομάδας κ. Κωνσταντίνα Ζαχείλα, Αστέρη Τσάτσα και τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας κ. Δημήτρη Χασιώτη, που χάρη στη συμβολή τους και την επίβλεψή τους, δημιουργήθηκαν οι συνθήκες που γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον. Μεγάλη τιμή που τα παιδιά κατάφεραν να συναντήσουν από κοντά και τον καλεσμένο του λαρισινού συλλόγου, παραολυμπιονίκη κ. Δημοσθένη Μιχελεντζάκη, ο οποίος δεν τους χάλασε χατίρι, φωτογραφήθηκε μαζί τους και απάντησε στις απορίες τους. Αναλυτικά οι συμμετοχές του Λαρισαϊκού-Τιτάνες:
Κορίτσια 9 ετών
Μανώλη Δανάη 50 πεταλούδα 1η, 100 ελεύθερο 1η
Σκυτάλη 4Χ50 Μικτή Ομαδική Κορ. 9 ετών 3η, Τσιρονίκου Θεοφανία, Πράπα Στυλιανή, Μανώλη Δανάη, Μανώλη Ζωή
4Χ50 ελεύθερο κορίτσια 9 ετών 2η Μανώλη Δανάη, Μανώλη Ζωή, Πράπα Στυλιανή, Παπανικολάου Ελένη
Κορίτσια 10 ετών
Μιχωλού Ιωάννα 100 πρόσθιο 3η, 50 πρόσθιο 2η
Σκυτάλη 4χ50 ελεύθερο κορίτσια 10 ετών 3η Μόζα Νίκη, Μιχωλού Ιωάννα, Κωτούλα Ζωή, Ιγγλέζου Γεωργία
Κορίτσια 12 ετών
Τσιρονίκου Δέσποινα 200 μ. Πρόσθιο 3η
Αγόρια 9 ετών
Στεφούδης Στέφανος 50 Ύπτιο 3ος, Στεργίου Στέφανος 100 ελεύθερο 1ος
Σκυτάλη 4Χ50 Μικτή Ομαδική αγόρια 9 ετών 2η Στεφούδης Στέφανος, Νικολούλης Σταύρος, Στεργίου Στέφανος, Σωτηρίου Ιωάννης
4Χ50 ελεύθερο 1η Στεφούδης Στέφανος, Νικολούλης Σταύρος, Στεργίου Στέφανος, Σωτηρίου Ιωάννης
Αγόρια 10 ετών
Γούσιος Ιωάννης 50 πρόσθιο 1ος 100 πρόσθιο 1ος, 100 μ. ελεύθερο 2ος
Αγόρια 11 ετών
Μανώλης Χρήστος 100μ. ελεύθερο 3ος
Αγόρια 12 ετών
Αγγελης Στέφανος 800μ. ελεύθερο 3ος
Σκυτάλη 4Χ50 Μικτή ομαδική 2η Πλιάκας Ιωάννης, Τσόγιας Κωνσταντίνος, Αγγελής Στέφανος, Παπαγεωργίου Γιώργος
Συμμετείχαν και οι αθλητές και αθλήτριες:
Νικολούλης Σταύρος, Ουζουνίδης Κωνσταντίνος, Σωτηρίου Γιάννης, Μπεσιούρις Βαλεντίνο, Τόμπορης Δημήτρης, Τσόγιας Κωνσταντίνος, Πλιάκας Ιωάννης , Παπαγεωργίου Γιώργος, Πανάγος Χρήστος, Στεφούδη Κατερίνα, Τσιαπράζη Παναγιώτα, Πουρνάρα Ελπίδα, Τσιλίκη Ειρήνη, Νικολούλη Ιωάννα, Νικολάου Χριστίνα, Βλιώρα Δήμητρα, Μεϊμάρη Εμμανουέλα, Σαπουντζή Δέσποινα, Βλέτση Άννα, Μόζα Νίκη, Κωτούλα Ζωή, Μιχωλού Παναγιώτα, Ιγγλέζου Γεωργία, Πλασταρά Μαρία, Κατίνα Παρασκευή, Εμμανουηλίδου Φανή, Πουρνάρα Αναστασία, Μανώλη ζωή, Πράπα Στυλιανή, Τσιρονίκου Θεοφανία, Παπανικολάου Ελένη.
Για τους αγώνες οι προπονητές της ομάδας και ο τεχνικός σύμβουλος δήλωσαν τα εξής:
ΖΑΧΕΙΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: «Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλα τα παιδιά μας τα πήγαν υπέροχα. Μας εξέπληξαν όλους μας θετικά με τις φανταστικές κούρσες που κάνανε, με ατομικά ρεκόρ σε όλα τους τα αγωνίσματα και πάνω από όλα με το τσαγανό και τη συμπεριφορά τους και το πάθος τους που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Η προπόνηση που κάνουμε μαζί με τον Δημήτρη Χασιώτη και Αστέρη Τσάτσα και η προσπάθεια τον παιδιών με την υπομονή και επιμονή τους έχει αποδώσει καρπούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους εφόρους που είναι πάντα δίπλα σε εμάς και στα παιδιά και μας στηρίζουν και ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που είναι δίπλα σε όλη αυτή την προσπάθεια και στον αγώνα των παιδιών».
ΤΣΑΤΣΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ: «Οι αγώνες στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας, είδαμε τα αποτελέσματα από τη δουλειά που κάνουμε καθόλη τη χρόνια μαζί με τον κ. Χασιώτη, κ. Ζαχείλα, αλλά και τα παιδιά μας. Ένα μπράβο στους μικρούς αθλητές μας για την προσπάθειά τους και τις θυσίες που κάνουν καθημερινά αφιερώνοντας χρόνο και κόπο μέσα στην προπόνηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας ακολουθούν κ μας στηρίζουν».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τις επιδόσεις των παιδιών. Τα αποτελέσματά τους μας έδειξαν την πρόοδο που έχουν κάνει από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα. Αυτό γίνεται μόνο με σκληρή δουλειά και υπομονή για να κατακτήσουν τους στόχους τους. Όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα δεν θα έρχονταν αν δεν δούλευαν σωστά και με επαγγελματισμό οι συνεργάτες μου η Κωνσταντίνα και ο Αστέρης. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είμαστε όλοι μια γροθιά με πρωταγωνιστές πάντα τους κολυμβητές μας. Θέλω επίσης να δώσω τα συγχαρητήριά μου στη διοίκηση του συλλόγου μας για την καταπληκτική διοργάνωση που πήραν μέρος σωματεία από όλη την Ελλάδα. Επιμείναμε να γίνουν οι αγώνες στο στολίδι της πόλης μας το ανοιχτό κολυμβητήριο, κάτι που δεν είχε ξαναγίνει μέχρι τώρα στην ιστορία της διοργάνωσης και γενικά των προαγωνιστικών κατηγοριών στη Λάρισα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass