Europa Conference League:

Χωρίς οπαδούς της Μαρσέιγ στην Τούμπα η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2022 20:19

Οριστικά χωρίς τους οπαδούς της θα ταξιδέψει η Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη μεθαύριο Πέμπτη για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League.


Μετά την παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας και δη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που έστειλε σχετική επιστολή προς την UEFA, ζητώντας την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της γαλλικής ομάδας στην Τούμπα, για λόγους ασφαλείας μετά τα όσα έγιναν πριν απ’ το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ακολούθησε χθες το απόγευμα έκτακτη «σύσκεψη ασφαλείας» στελεχών της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας με επιτελείς του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ.
Εκεί αποφασίστηκε να μην υπάρξει παρουσία οπαδών της γαλλικής ομάδας στην Τούμπα και τα εισιτήρια της Θύρας 8 (όπου είχε προβλεφθεί αρχικά να καθίσουν οι Γάλλοι) θα δοθούν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Το όλο θέμα επιβεβαίωσε σε επίσημη τοποθέτησή της στην ιστοσελίδα της και η Μαρσέιγ υπογραμμίζοντας πως «...ο σύλλογος λυπάται που οι οπαδοί του στερούνται το δικαίωμα της υποστήριξης της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά σέβεται την απόφαση που έλαβαν οι ελληνικές Αρχές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass