Ο Δημήτρης Κουραμάς πρόεδρος στον ΣΠΑΚ

*Ο Σύλλογος συμμετείχε χθες σε φιλανθρωπικό αγώνα στην Αγριά

Δημοσίευση: 11 Απρ 2022 20:30

Παρουσία πολλών μελών του, πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΠΑΚ Λάρισας στον χώρο του καφέ «Τραμπάλα» στην πλατεία του μεγάλου Προφήτη Ηλία. Μετά την εκλογική διαδικασία και αφού συνεδρίασαν οι πλειοψηφούντες υποψήφιοι, συστάθηκε σε σώμα για τα επόμενη δύο έτη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ως εξής: Κουραμάς Δημήτριος πρόεδρος, Παπαϊωάννου Νικόλαος αντιπρόεδρος, Ανδρέου Αντώνιος γραμματέας, Γακόπουλος Βησσαρίων ταμίας και Γιακούλας Γεώργιος έφορος. Αναπληρωματικοί οι Σκουλίδης Φώτιος και Χύτας Δημήτριος.


Ο ΣΠΑΚ Λάρισας συμμετείχε χθες ως προσκεκλημένος του ΣΒΕΚ Ν. Μαγνησίας σε φιλανθρωπικό αγώνα που έγινε στο Κλειστό της Αγριάς Βόλου. Ο αγώνας διεξήχθη για τη συλλογή ιατροφαρμακευτικού υλικού που θα προσφερθεί στην οργάνωση «Γιατροί χωρίς Σύνορα». Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθόσφαιρας (Σ.Π.Α.Κ.) Λάρισας συμμετείχαν σε αυτήν την κοινωνική προσπάθεια τόσο ως αγωνιζόμενοι, όσο και ως εθελοντές, προσφέροντας υγειονομικό υλικό. Παράλληλα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Κλινική Ασκληπιείο Λάρισας και τους συνεταιρισμούς φαρμακοποιών Λάρισας ΠΡΟΣΥΦΛΑ ΠΕ και ΣΟΦΛΑ ΣΥΝ ΠΕ για την ευγενική προσφορά τους σε υγειονομικό υλικό που δόθηκε στους διοργανωτές του φιλανθρωπικού αγώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass