Φιλική νίκη πέτυχε ο Π.Ο.Ε.

*Επικράτησε της ΑΕΛ Κ-20 με 4-0

Δημοσίευση: 11 Απρ 2022 21:00

Μετά από έναν δυνατό κι ενδιαφέροντα φιλικό αγώνα, ο Π.Ο. Ελασσόνας επικράτησε της Α.Ε.Λ. Κ-20 με 4-0.


Παρά τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες, ο αγώνας που είχε ταχύτητα και ρυθμό (ιδίως στο α’ ημίχρονο) και δυνατές καθαρές μονομαχίες, με «ορεξάτους» για καλό ποδόσφαιρο ποδοσφαιριστές, και την μπάλα να απλώνεται σε όλα τα σημεία του γηπέδου, θύμιζε ...επίσημο αγώνα, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τον έλεγχό του για αρκετό διάστημα.
Οι προπονητές Βαγγέλης Μόρας και Αποστόλης Ευαγγέλου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα, τακτικές και να ξαναδούν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους, ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους. Ο Π.Ο.Ε. στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, στην έδρα του Δωτιέα Αγιάς (Τετάρτη 20 Απριλίου) και η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Α.Ε.Λ. Κ-20 με την ομάδα του Πιερικού.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
11’: Δυνατό σουτ του Γκουντρουμπή βρίσκει το δοκάρι της εστίας του Μπεκτέσι.
23’: Σουτ Ιγγλέζου φεύγει άουτ.
25’: Σουτ του Αρσένη από δεξιά, με τον γκολκίπερ της ΑΕΛ να αποκρούει σε κόρνερ.
34’: Νέο σουτ του Καραμούλα και ο Μπεκτέσι αποκρούει, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.
37’: Συνεργασία των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Μουστάκα, που το σουτ που επιχειρεί φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας των Λαρισαίων.
43’: Ωραία συνεργασία των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Ιγγλέζου που με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία της εστίας της ΑΕΛ ανοίγει το σκορ, γράφοντας το 1-0.
47’: Συνδυάζονται οι παίκτες της ΑΕΛ, από τα αριστερά ο Ζαχαράκης σουτάρει, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γκουτζουρέλα.
49’: Ματούλας, Καραλούλης συνεργάζονται, με τον τελευταίο να σουτάρει και τον πολύ καλό Λαρισαίο γκολκίπερ Μπεκτέσι με ωραία εκτίναξη να διώχνει την μπάλα κόρνερ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του.
51’: Νέος συνδυασμός των παικτών του Βαγγέλη Μόρα με τον Κοντοθανάση να βρίσκει τον Χαλάτση, αυτός τον Κακάμη, που με κοντινό ψύχραιμο σουτ γράφει το 2-0.
73’: Με ωραία προσπάθεια και σουτ ο Χαλάτσης γράφει το 3-0.
86’: Νέα προσπάθεια των Ελασσονιτών, από καλή θέση ο Γκουντρουμπής δίνει την μπάλα στον Χαλάτση, που με κοντινό σουτ κάνει το τελικό 4-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Σκάρπας, Μπαλτζής και Κοντονάσιος.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Μπούσιας, Φουρκιώτης, Καραμούλας, Φράνσις, Ιγγλέζος, Γκαμπέτας, Αρσένης, Μουστάκας, Καραγκούνης, Γκουντρουμπής.
Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Γκουτζουρέλας, Λαγός, Κοντοθανάσης, Κακάμης, Καραλούλης, Χαλάτσης, Ματούλας, Μπανούσης και Δημητριάδης.
Α.Ε.Λ. Κ-20 (Αποστόλης Ευαγγέλου - Αποστόλης Κατσιάνος): Μπεκτέσι (83’ Γιώτας), Αποστολάκης (57’ Ασίκογλου), Χατζής (75’ Παπαϊωάννου), Αγγελούλης, Ελέζι (73’ Μιχαήλ), Νινίκας (75’ Ευαγγέλου), Ζησούλης, Κρικώνης (46’ Τσάτσος), Βλησαρούλης (57’ Πιτσιδήμος), Δάκτυλας, Ζαχαράκης.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass