Πηγή ταλέντων η Λάρισα

Δημοσίευση: 10 Απρ 2022 20:50

Η Λάρισα διαχρονικά αποτελεί αστείρευτη πηγή ταλέντων, μία πραγματική ποδοσφαιρομάνα. Ειδικά στα πρωταθλήματα υποδομής οι αυριανοί άσοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και δείχνουν τις ικανότητές τους. Από σήμερα και κάθε Κυριακή η στήλη θα δίνει βήμα στους πρωταγωνιστές των μικρών πρωταθλημάτων, σύμφωνα πάντα με την κρίση των προπονητών τους και των υπεύθυνων των ακαδημιών κάθε συλλόγου.

Δ. Όντος-Π. Διβανές
(Απόλλων Λάρισας)
Ο Δημήτρης Όντος είναι γεννημένος το 2008, μέλος της Κ-14 του Απόλλωνα και έχει 6 χρόνια στην Ακαδημία. Όπως επισημαίνει ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του συλλόγου, Χρήστος Μαϊμουλιώτης, «έχει άρτια τεχνική κατάρτιση, οξυδέρκεια στο παιχνίδι και ένα «φαρμακερό» αριστερό πόδι που μας έχει προσφέρει πολλά όμορφα τέρματα».
Ο Παύλος Διβανές γεννήθηκε το 2006 και στην Ακαδημία του Απόλλωνα γράφτηκε για πρώτη φορά πριν από 8 χρόνια. «Είναι πολύ ώριμος στο παιχνίδι του και διακρίνεται για την άριστη τεχνική του, τη μαχητικότητα και τις ηγετικές ικανότητες» επισημαίνει ο κ. Μαϊμουλιώτης και προσθέτει: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει με ευκολία σε όλες τις θέσεις του άξονα». Οι φετινές εξαιρετικές του εμφανίσεις εντυπωσίασαν τον προπονητή της Κ-20 που όχι μόνο τον επέλεξε, αλλά σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ξεκίνησε βασικός.

KOYTZAHLIAS-K.---HRAKLHS-K15.jpg

Κ. Κουτζαηλίας
(Ηρακλής Λάρισας)
Ο Κώστας Κουτζαηλίας είναι 14 ετών και αγωνίζεται στην Κ-15 του Ηρακλή Λάρισας στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Είναι αρχηγός των «κυανολεύκων» και παράλληλα αρχηγός και στη Μικτή Κ-15 της ΕΠΣΛ. Προήλθε από την Ακαδημία Ολύμπικ και στον Ηρακλή Λάρισας αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια. Πρόκειται για έναν «ικανό και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή», όπως υπογραμμίζει ο προπονητής του Θάνος Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος μάλιστα κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα Κ-15.

6.jpg

Ε. Όμηρος-Ι. Μπουτζέτης
(Ακαδημία Ολύμπικ)
Ο Ερμής Όμηρος γεννήθηκε το 2008 και φοράει τη φανέλα της Κ-14 της Ακαδημίας Ολύμπικ. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και «είναι πολύ δυναμικός παίκτης, ενώ διακρίνεται και για την ικανότητά του να οργανώνει την άμυνα» τονίζει ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Νίκος Κορομπίλιας.
Ο Γιάννης Μπουτζέτης, αν και μόλις 11 ετών, δείχνει ενθαρρυντικά στοιχεία. Αγωνίζεται στην Κ-12 ως αμυντικός και τον χαρακτηρίζει, όπως επισημαίνει ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του συλλόγου, «η οξυδέρκεια και η ποδοσφαιρική αντίληψη».

NIKH-MIXAHL-TALENTA.jpg

Αθ. Κανάτας, Γ. Βούγιας,
Δ. Λάζος (Νίκη Μιχαήλ)
Οι (από αριστερά) Αθανάσιος Κανάτας (δεξί μπακ), Γεώργιος Βούγιας (στόπερ) και Δημήτριος Λάζος (φορ) είναι γεννημένοι το 2008 και αγωνίζονται στην Κ-14 της Νίκης Μιχαήλ. Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Ζήσης Γεράσης επισημαίνει ότι «οι τρεις συγκεκριμένοι αθλητές εκτός από τις πολύ καλές τους επιδόσεις στον «πράσινο τάπητα», διακρίνονται και για την αγνότητα του χαρακτήρα τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass