Πτήση …τελικού για την 110 Π.Μ.

ΣΥΝΕΘΛΙΨΕ ΜΕ 8-0 ΤΟ 2ο ΑΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ - ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΡΑ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ - ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2022 20:10

Καταιγιστική παρουσιάστηκε η 110 Πτέρυγα Μάχης απέναντι στην ομάδα του 2ου ΑΚΕ χθες το πρωί στο ηλιόλουστο γήπεδο της Νεάπολης, αφού επικράτησε εμφατικά με 8-0 στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους των ημιτελικών του φετινού Κυπέλλου Αθλοπαιδιών της Πολεμικής Αεροπορίας.


Η ομάδα του Κώστα Κουτσούκη παρουσιάστηκε σοβαρή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν την περιοχή του Θανάση Γκούμπλια σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου. Παράλληλα κατάφερε αρχικά να προηγηθεί στο 23’ με τον Γούτο και στο 40’ να διπλασιάσει τα τέρματα με τον Βαρσάμη, ο οποίος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο έπειτα από το χαμένο πέναλτι του Κουλουκτσή. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Γυφτόπουλο, τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος πάλευε σχεδόν μόνος του σε όλο τον αγώνα και απέτρεψε, πέραν του πέναλτι, πολλά γκολ πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά με το πόδι στο γκάζι και με «όπλο» τους καλούς συνδυασμούς, αλλά και την άμεση επανάκτηση της μπάλας, όταν αυτή χανόταν, κατάφεραν να προσθέσουν ακόμα έξι γκολ στο «παλμαρέ» τους για το τελικό 8-0, θέτοντας έτσι τις βάσεις για έναν πιο άνετο επαναληπτικό αγώνα στην Πάρνηθα με το 2ο ΑΚΕ.
Την αρχή έκανε στο 50’ ο Βαλατσός, στη συνέχεια ακολούθησαν τα γκολ των Μανάκα (57’, 62’), Λιάπη (60’), Κουλουκτσή (66’, ο οποίος εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι) και Βαρσάμη (83’).
Στη μόνη αξιοσημείωτη στιγμή των φιλοξενουμένων, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, βρήκαν σε ετοιμότητα τον Μάριο Τζήκα, καθώς μπλόκαρε σταθερά το δυνατό σουτ που επιχείρησαν, αποσοβώντας έτσι τον όποιο κίνδυνο για την εστία της 110 Π.Μ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Νίκος Κακάνης, με βοηθούς τον Βαγγέλη Καραθάνο και Βασίλη Ζαχαρό, ενώ τέταρτος διαιτητής ήταν ο Ηλίας Παντελής.
Στον αγώνα παρευρέθηκε ο αντισμήναρχος, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού, Νταμάκας Ζήσης.
110 Π.Μ. (Κ. Κουτσούκης): Γκούμπλιας, Παύλου, Γουγουλούλης, Λιάπης, Κουλουκτσής, Παυλίδης, Παναγιώτου, Βαρσάμης, Πλατής, Γούτος, Κουτσουκέρας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Λιόγκας, Μανάκας, Βαλατσός, Τζήκας, Πουρουτίδης.
*Χρέη αρχηγού αποστολής εκτέλεσε ο Αχιλλέας Κατσιούλης
2ο ΑΚΕ (Β. Νάτσιας): Γυφτόπουλος, Δρακόπουλος, Κότσιαλος, Γρηγορόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Ζαχαράκης, Πήχας, Πλάτιας, Χαμουρούδης, Παγουρζής, Κοντογιάννης, ενώ έπαιξαν και οι Κατσιγιάννης, Σιδηρόπουλος, Πετρούσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass