Εκοψε πίτα και βράβευσε ο ΑΟΞ Λάρισας

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», ΑΘΛΗΤΕΣ, ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 08 Απρ 2022 20:05

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (ΑΟΞ ΛΑΡΙΣΑΣ), πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για το έτος 2022, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Olympic Park» με τη συμμετοχή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.), μελών του Σωματείου του με τις οικογένειές τους, αθλητών - αθλητριών, καθώς και ανθρώπων που αγαπούν το παιχνίδι της ξυλορακέτας.


Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και απεύθυναν χαιρετισμό ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Λιούπας, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Καταστημάτων και Διαφημίσεων κ. Αναστασίου, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιαννακόπουλος, ο αιδεσιμότατος πατέρας Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Α’ Ένωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α’ Ε.Σ.Α.Ξ.) κ. Βαρδάκης, ο αντιπρόεδρος κ. Κοσμάς, ο έφορος κ. Στεφανίδης, ο εκπρόσωπος της ΕΦΟΑ για την Κεντρική Ελλάδα καθώς και Α’ αναπληρωματικό μέλος ΔΣ της ΕΦΟΑ κ. Καφφές και ο εκπρόσωπος του ΑΣ Ξυλορακέτας Παλαιά Λουτρά Αλίμου κ. Αντωνόπουλος.
Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα του σωματείου στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό για τα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς και στον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη για τα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Επίσης τιμήθηκαν τα παρευρισκόμενα μέλη της Διοίκησης της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ., καθώς επίσης σε πρόσωπα με πολυετή προσφορά στο άθλημα του Beach Racket.
Για την ανιδιοτελή συνεισφορά τους στο άθλημα της ξυλορακέτας (BeachRacket) και στην προβολή του σωματείου απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον διευθύνοντα σύμβουλο της εφημερίδας «Ελευθερία» κ. Μιχαλόπουλο και στην εκπρόσωπο του ραδιοφώνου «ΕΡΤ Λάρισας» κ. Γκουσιάρη.
Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους χορηγούς του σωματείου για την πολύχρονη συμβολή τους.
Τέλος βραβεύτηκε η αμιγής ομάδα του σωματείου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία των Μικτών Δυάδων στο Open του Πόρτο Ράφτη, αποτελούμενη από τους Αικατερίνη Μπουλασίκη και Κωνσταντίνο Κωστόπουλο. Τη βράβευση έκανε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός.
Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Κατσιούλας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε προσωπικά και εκ μέρους των μελών του Δ.Σ., να έχουν ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό έτος, με υγεία, οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία. Το φλουρί έτυχε στον ταμία του συλλόγου κ. Χριστακέα.
Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση του συστήματος διαχείρισης και υποστήριξης αγώνων ξυλορακέτας, καθώς και γνωριμία με το άθλημα της αγωνιστικής ξυλορακέτας (Beach Racket).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass