Πήρε πολύτιμο βαθμό αν και άξιζε τη νίκη

ΙΣΟΠΑΛΟΣ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ 79’, ΕΝΩ ΕΧΑΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ EΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Δημοσίευση: 07 Απρ 2022 20:25

Αν και άξιζε τη νίκη ο Απόλλων Λάρισας πήρε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θεσπρωτό για την 29η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Super League 2.

Ένας πολύτιμος βαθμός για τη λαρισινή ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για να «κλειδώσει» τον στόχο της παραμονής.
Το χθεσινό παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τους δύο αντιπάλους, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, στοιχείο που τους έδωσε τη δυνατότητα στο 21’ να προηγηθούν στο σκορ, όταν μετά από λάθος του Καλούση ο Ραμίρεζ βγήκε τετ-α-τετ με τον Αστρά τον οποίο απέφυγε και σε κενό τέρμα έγραψε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμα καλή στιγμή στο 40’ με τον Ραμίρεζ, το κοντινό πλασέ του οποίου πέρασε άουτ, όμως ένα λεπτό αργότερα η μηχανή του Απόλλωνα Λάρισας ζεστάθηκε, με αποτέλεσμα η λαρισινή ομάδα να βρει τον δρόμο της ισοφάρισης. Ο Καραμόκο αξιοποίησε λάθος του Πατσέκο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, μπήκε στην περιοχή και σούταρε, ο Κίναλης απέκρουσε, αλλά ο Μπαλογιάννης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη ο Απόλλων Λάρισας κυριάρχησε και το παιχνίδι ουσιαστικά εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, όμως οι «κυανόλευκοι» δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους όπως το άξιζαν.
Στο 51’ ο Κίναλης με διπλή προσπάθεια και με μεγάλη δυσκολία εξουδετέρωσε το σουτ του Βίγια, ενώ στο 63’ ο ίδιος παίκτης από το ύψος του πέναλτι έχασε μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 78’ ο Απόλλωνας απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε ο Γκρανσιέρ με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 79’ χάθηκε η πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη λαρισινή ομάδα όταν το δυνατό σουτ φάουλ του Βίγια σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κίναλη, ο οποίος άγγιξε την μπάλα και της άλλαξε πορεία, ενώ στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Λίταινα στην εξέλιξη της φάσης.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κίναλης, Ντ’Αλέσιο (63’ Μπονίγια), Βασιλάκης, Γκρανσιέρ, Βαλιέντε, Ζιώγας, Πατσέκο (70’ Λύγκας), Ραμίρεζ (70’ Στεργίου), Κωνσταντίνου, Γεωργούσης (46’ Πούφλης), Σαραντίδης (76’ Βαταμίδης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γράφας): Αστράς, Λίταινας, Πετράκης, Βίγια, Καλούσης, Τιμπουέ, Χατζής, Μπαλογιάννης (86′ Παναγιώτου), Γιαννίτσης, Σταματής, Καραμόκο (90’+2′ Ζιάκας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass