Προβάδισμα πρόκρισης για τον Ηρακλή Λάρισας

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ ΜΕ 3-0 ΣΤΟΝ Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 07 Απρ 2022 20:10

Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του τίτλου στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, ο Ηρακλής Λάρισας επικράτησε χθες με 3-0 στο AEL FC Arena του Φαλανιακού στον α’ ημιτελικό του Kυπέλλου ΕΠΣΛ και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.


Αν και οι «κυανόλευκοι» αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους αγώνες του πρωταθλήματος, είχαν τον πρώτο λόγο και έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, κυρίως με τους Μπάμη (2΄), Γκίκα (5΄, 10΄), Ναρίνογλου (35΄), Τάρτα (85΄) και Λώττα (90΄).
Από την άλλη πλευρά ο Φαλανιακός αποδείχθηκε αντάξιος αντίπαλος, ανέπτυξε τις δικές του επιθετικές πρωτοβουλίες, δημιούργησε ευκαιρίες όπως με τους Λόλα (7΄), Γκιουρσάνη (18΄), Νάστα (28΄) και Σιάτρα (60΄), αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Μέσα σε δύο λεπτά οι «κυανόλευκοι» έθεσαν τις βάσεις για τη νίκη, όταν στο 28’ ο Παπαγεωργίου με σουτ από τα πλάγια άνοιξε το σκορ, ενώ στο 30’ ο Αλεξίου με κεφαλιά μετά από φάουλ του Λώττα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το 61’ σημειώθηκε η φάση για την οποία ο Φαλανιακός εξέφρασε έντονες διαμαρτυρίες ζητώντας πέναλτι όταν σε σουτ του Γ. Πανταζή η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπάμη, ωστόσο ο διαιτητής κ. Μπουρουζίκας που ήταν κοντά στη φάση είχε αντίθετη άποψη.
Τελικά πέντε λεπτά αργότερα ο Αλεξίου με πλασέ έγραψε το 3-0 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στο παιχνίδι, με τους «κυανόλευκους» να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό (θα αντιμετωπίσουν έναν εκ των ΠΟΕ και Δωτιέα Αγιάς -η ομάδα της Ελασσόνας έχει νικήσει το πρώτο παιχνίδι με 2-0).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Χάμος, Παπαγεωργίου Β., Κυριαλάνης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Μπάμης (80΄Τάρτας), Ναρίνογλου (63’ Δοδοντσάκης), Παπαδόπουλος (63’ Ζαφειρίου), Αλεξίου (72΄Κακαβίτσης), Λώττας, Γκίκα (72΄Βαγενάς).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος (58΄Πανταζής Ηλ.), Λάιος, Σιάτρας, Πανταζής Γ. (62΄Παπαγεωργίου), Σέσι, Νάστας, Γκιουρσάνης, Μούτσα, Λόλας.

 

ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
Πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος του Φαλανιακού Χρήστος Πρίφτης πρόσφερε ανθοδέσμη στον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας, Λάμπρο Ιωακείμ, εκφράζοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και τις ευχές για άνοδο στη Super League 2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass