Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 05 Απρ 2022 20:00

Ενας αγώνας διαφορετικός…

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ»

Ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους θα γίνει αύριο στις εγκαταστάσεις της Θεραπευτικής Κοινότητας «ΕΞΟΔΟΣ», καθώς θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι 5Χ5 μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ» με προπονητή τον Γιώργο Κυρίτση και της Σχολής Επιστημών Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Λάρισας, με ακαδημαϊκό υπεύθυνο τον δρ. Δημήτρη Τσαόπουλο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.


Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει γνωριμία με τα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ» πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.

 

Φιλανθρωπικό τουρνουά από τον Α.Ο. Ατρόμητοι

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΜΠΑΣΣΙΟΥ

Ο Α.Ο. Ατρόμητοι Λάρισας διοργανώνει φιλανθρωπικό τουρνουά, με τη συμμετοχή ομάδων του νομού Λάρισας, από τη Μ. Δευτέρα 18/4 έως και τη Μ. Τετάρτη 20/4, στις εγκαταστάσεις SPORT CLUB ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑ.
Οι ηλικίες που θα παίξουν είναι παιδιά γεννημένα τα έτη 2012-2013-2014-2015-2016.
Κάθε ομάδα καλείται να συνεισφέρει οικονομικά με ό,τι έχει ευχαρίστηση. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν (από την ίδια την ομάδα) στην οικογένεια Εμπάσσιου για τον νεαρό αθλητή που είχε χτυπηθεί από κεραυνό και χρειάζεται τη στήριξή μας, αφού αντιμετωπίζει ακόμη πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.
Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο φιλανθρωπικό τουρνουά μπορούν να επικοινωνούν με τον Θοδωρή Βουτυρίτσα στο τηλέφωνο 6945-231.096.

 

Ανοιχτό πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ από τη Δύναμη

Το Σάββατο 16 Απριλίου ο Σύλλογος Δύναμη Α.Σ. Λάρισας θα διοργανώσει ανοιχτό πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ για όλες τις ηλικίες στο γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου-5ου Λυκείου Λάρισας 9 (Ιουστινιανού και Κομνηνών).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες της Λάρισας, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση αγωνιστικού δελτίου. Υποχρεωτική είναι η βεβαίωση γιατρού που να επιτρέπει την άθληση.
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail του Συλλόγου: dynami07@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου (Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο επικοινωνίας και δήλωση κατηγοριών). Πληροφορίες στο τηλ.: 6944-944.930 (πρωί-απόγευμα).
Οι αγώνες θα παιχτούν στις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες: Μίνι (έως και 8 ετών), κατηγορία 1 (9-11 ετών), κατηγορία 2 (12-14 ετών), κατηγορία 3 (15-17 ετών), ενηλίκων 1 (18-35), ενηλίκων 2 (από 35 και άνω), κατηγορία ΣΟΥΠΕΡ (δικαίωμα συμμετοχής χωρίς όριο ηλικίας) και κατηγορία Διπλά. Όλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και σε άλλες κατηγορίες, αλλά όχι σε ηλικιακά μικρότερη.
Ώρες αγώνων: ανήλικοι έναρξη στις 15:00, ενήλικοι έναρξη στις 18:00.
Στους τρεις πρώτους θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια και σε όλους έπαινοι συμμετοχής και νερό. Οι αγώνες θα γίνουν σε 6 τραπέζια χωρίς θεατές με τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που θα ισχύουν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

Κυρίαρχο θέμα στον αθλητισμό η ισότητα των φύλων

ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Στο Λουξεμβούργο βρίσκεται ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Συμβουλίου των υπουργών Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό την προεδρία της Γαλλίας.
Χθες το μεσημέρι, στο άτυπο γεύμα των Υπουργών, το θέμα συζήτησης ήταν η «Ισότητα των φύλων στον αθλητισμό» και ποια θα πρέπει να είναι τα μέτρα και οι πολιτικές, που θα επιτρέψουν μία καλύτερη εκπροσώπηση των γυναικών στη διοίκηση του αθλητισμού (διευθύνουσες, επιβλέπουσες, γυναίκες διαιτητές, προπονήτριες).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass