ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ολυμπιακός Β.-ΑΕΛ 0-0 τελικό

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2014 1:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:14

 

Άδικος πρέπει να χαρακτηριστεί ο αποκλεισμός της ΑΕΛ από το κύπελλο Ελλάδος σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν οι «βυσσινί» στον σημερινό επαναληπτικό αγώνα στο Βόλο (0-0). Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε χάρη στο 0-1 του πρώτου αγώνα στο Αλκαζάρ.

Η Λάρισα ήταν καλύτερη και έχασε, ιδιαίτερα, στην επανάληψη πολύ μεγάλες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν ανατρέψει την κατάσταση.

Στο 47’ ο Σουάνης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, μετά από κόντρες ο Αναστασάκος έπιασε την κεφαλιά και ο Μακρυδημήτρης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή, ενώ ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Αναστασάκος δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, καθώς ο Κολίτσι απέκρουσε το πλασέ του.

Η τεράστια ευκαιρία για τους «βυσσινί» χάθηκε στο 82’ όταν ο Νεμπεγλέρας βρέθηκε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε δυνατά αλλά ο Κολίτσι κράτησε το μηδέν για τον Ολυμπιακό Β. που σύμφωνα με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα παίρνει την πρόκριση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Κολίτσι, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Πινάρες, Κορνελάτος, Νικολιάς (69’ Ρόκας), Μπιτάνγκ, Μέζα (85’ Θέος), Κούτσι (90’+2’ Διαμαντόπουλος).

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης (67’ Μάινζ), Σουάνης (56’ λ.τ. Καρανίκας), Μπλέντι (46’ λ.τ. Αναστασάκος), Περίκο, Στεφανίδης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass