«Δουλεύουμε σκληρά για την ανάδειξη του Δήμου μας»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ κ. ΚΟΚΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2022 20:14

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, η παρουσίαση του 4ου ΕΤΑΠ και της διοργάνωσης του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τη

συμμετοχή στελεχών της Cycling Greece (που είναι ο αρμόδιος φορέας της διοργάνωσης), του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κ. Αγοραστού, ενώ, μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας.
Ειδικότερα, ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας διεξάγεται στη χώρα μας από τις 27 Απριλίου έως την 1η Μαΐου και αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία προβολής του Τυρνάβου διεθνώς, αφού η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα θα γίνει από τηλεοπτικούς σταθμούς μεγάλου κύρους και στις πέντε ηπείρους.
Η Ευρώπη θα βλέπει Ελλάδα μέσα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που είναι μέλη της European Broadcasting Union, ενώ το τηλεοπτικό σήμα θα φτάσει στη Μέση Ανατολή, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κίνα, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ινδία, τη Νότια Αφρική, καθώς και στη Βόρεια και Νότια Αμερική.
«Η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου θα συνεχίσει με συστηματική δουλειά και διάθεση εξωστρέφειας τη σκληρή δουλειά για την ανάδειξη του Δήμου μας» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γιάννης Κόκουρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass