Ηταν πραγματικό ντέρμπι

Η ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.Π. ΝΙΚΗΣΕ 4-2, ΑΛΛΑ Η ΑΚΑΔ. ΟΛΥΜΠΙΚ «ΦΩΝΑΖΕΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2022 20:05

Σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε το χθεσινό ντέρμπι της Κ-15 στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» ανάμεσα στην Ακαδ. Ολύμπικ και την Αστραπή Ν.Π. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 4-2, ωστόσο οι γηπεδούχοι εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία κυρίως για τα δύο πέναλτι που καταλογίστηκαν εις βάρος τους στο 22’ και στο 75’, σε δύο φάσεις στις οποίες δεν υπήρχε παράβαση και από μόνες τους ακυρώνουν την ορθότητα της απόφασης του διαιτητή.


Φυσικά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την προσπάθεια και την αγωνιστική εικόνα των νικητών που είχαν και δύο δοκάρια. Άλλωστε το παιχνίδι κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και δημιουργήθηκαν σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, οι οποίες εάν είχαν αξιοποιηθεί θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν οποιοδήποτε αποτέλεσμα.
Η Ακαδ. Ολύμπικ ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 11’ με το γκολ του Τσιρογιάννη. Η Αστραπή πίεσε και είχε δοκάρι με τον Πάτσιο στο 19’, ενώ στο 22’ καταλογίστηκε το πρώτο πέναλτι στον Καραμάνη το οποίο αξιοποίησε ο Μπρισίμης ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Η ανατροπή για την Αστραπή ήρθε στο 36’ όταν ο Τσακμάκης σημείωσε το 1-2 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ, οι μεν γηπεδούχοι για να ισοφαρίσουν οι δε φιλοξενούμενοι για να πάρουν διαφορά ασφαλείας και δημιουργήθηκαν πολύ καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Η Αστραπή άγγιξε το τρίτο γκολ στο 59’ όταν ο Κιουρτσής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 66’ όταν ο Τσιρογιάννης εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και με κεφαλιά από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 75’ σημειώθηκε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την Ακαδ. Ολύμπικ όταν καταλογίστηκε πέναλτι στον Τσακμάκη το οποίο στη συνέχεια εκτέλεσε ο Μπρισίμης γράφοντας το 2-3, ενώ στο 80’+1’ ο Μπουρντένας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (Ακ. Τσιρογιάννης): Νικολάου, Νταφούλης, Κυρμιτζόγλου, Γκουγκουλιάς, Λαδόπουλος, Πιτσίλκας, Αβραμούλης, Δημόπουλος, Τσιρογιάννης, Γκέφος, Βελετάνης (Μπόμπολας, Ντανίκας, Καραγιάννης, Γκρίγκας, Μπουγανασόπουλος).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Λ. Βλάχος): Τσιάρας, Σαγάνης, Μπουρντένας, Πάτσιος, Παπάγγελος, Καραμάνης, Τσακμάκης, Μπρισίμης, Κιουρτσής, Σερμέτης, Παπαδάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass