Πάση θυσία «τρίποντο» θέλει ο Απόλλων Λάρισας

* ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (14:45)

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2022 13:24

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Αποφασισμένος να κατακτήσει έστω και δύσκολα τους τρεις βαθμούς, στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία, ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται σήμερα και ώρα 14:45 στη Φιλιππούπολη την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Super League 2 και οι «κυανόλευκοι» προετοιμάστηκαν κατάλληλα για να πετύχουν τον στόχο τους.
Φυσικά θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή τους, καθώς ο αντιπαλός τους έχει μια πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα επικίνδυνη, όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.


Γι’ αυτό θα χρειαστεί οι παίκτες του Απόλλωνα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους, εκμεταλευόμενοι τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα και η λαρισινή ομάδα θα παραταχθεί κομπλέ.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή προπόνηση, ο τεχνικός Θωμάς Γράφας, συμπεριέλαβε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Αστρά (Τ), Μαντζάρη (Τ), Τιμπουέ, Γιαννίτση, Ποτόσογλου, Λεμάνγκρ, Λουκά, Καλούση, Ζιάκα, Λίταινα, Kozuh, Νούσιο, Χατζή, Μπαλογιάννη, Βίγια, Ngo’o, Πετράκη, Karamoko, Σταματή, Γκάρα. Εκτός έμειναν οι Σκούπρας, Κιμ, Hassaini, Ευθυμιάδης, Ζαχόπουλος, Σούλτσε, Οικονομίκος, Οσμάν και Παναγιώτου.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Άγγελος Αγγελάκης από την Ένωση Μακεδονίας, ορίστηκε να διευθύνει τον σημερινό αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα διεξαχθεί στις 14:45 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Συνεργάτες του θα είναι ο Ιωάννης Καργκιζόπουλος από την Ένωση Ημαθίας, ο Αθανάσιος Μποζατζίδης από την Ένωση Μακεδονίας, 4ος διαιτητής ο Φώτιος Πολυχρόνης από την Ένωση Μακεδονίας και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Κουζάκης, από την Ένωση Θεσσαλίας.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
Σε μια ξεχωριστή κίνηση -άξια λόγου και αναφοράς- προέβη η ΠΑΕ Απόλλωνας Λάρισας, προσκαλώντας τα παιδιά των ακαδημιών με τους γονείς τους, για να παρακολουθήσουν τη σημερινή αναμέτρηση. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, προσκαλεί όλα τα παιδάκια της Ακαδημίας της ομάδας μας, να παρευρεθούν στο σημερινό παιχνίδι που δίνουμε με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο γήπεδο Φιλιππούπολης, σήμερα Κυριακή (14.45).
Τα παιδιά μπορούν να εισέλθουν μαζί με τους συνοδούς τους, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, στην Θύρα 1β. (πάνω από τον χώρο των αποδυτηρίων).
Γιατί τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Μαντζανάς, όπως και όλοι μας πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτά τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του Απόλλωνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass