ΑΘλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2022 19:00

Η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ:


5, 14, 24, 28, 35, 46 Bonus: 8
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΕΡΔΗ
6άρια - ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
5+1 - 50.000,00
5άρια 8 1.500,00
4άρια 407 30,00
3άρια 7.235 1,50

 

Στον ...δρόμο για τα τρία τελευταία εισιτήρια
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ PLAY OFF ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

Τουλάχιστον ένας από τους δύο τελευταίους πρωταθλητές Ευρώπης δεν θα ταξιδέψει στο Κατάρ για το Μουντιάλ.
Έπαιξαν με τη φωτιά και...κάηκαν, η Πορτογαλία (Euro 2016) ξεπεράστηκε από τη Σερβία και η Ιταλία (Euro2020) έκανε...χώρο για την πρώτη θέση στον όμιλό της στην Ελβετία.
Η κλήρωση για τα ευρωπαϊκά play off, που ξεκινάνε σήμερα, έχει περιπλέξει το έργο για τις Πορτογαλία και Ιταλία, που θα μπορούσαν να αναμετρηθούν στις 29 Μαρτίου σε έναν τελικό για την πρόκριση στο Μουντιάλ.
Πριν από αυτή τη συνάντηση όμως, οι Πορτογάλοι υποδέχονται στο Πόρτο τους Τούρκους στα ημιτελικά, ενώ οι Ιταλοί θα φιλοξενήσουν στο Παλέρμο τη Βόρεια Μακεδονία, αμφότερες σήμερα Πέμπτη (21:45 μ.μ.).
Έτσι φαίνεται ότι ενώ ομάδες όπως η Ιταλία και η Πορτογαλία έχουν τα πάντα να χάσουν, ομάδες όπως η Τσεχία και η Βόρεια Μακεδονία έχουν την ευκαιρία να γράψουν ποδοσφαιρική ιστορία για τη χώρα τους.
Πάντως μια νίκη στα ημιτελικά θα κρατήσει τις ομάδες στο κυνήγι για ένα από τα τρία εισιτήρια για τα play-off και την ευκαιρία να βρεθούν με τις άλλες 10 ευρωπαϊκές χώρες που έχουν ήδη προκριθεί στο πιο διάσημο τουρνουά του κόσμου (Γερμανία, Δανία, Γαλλία, Βέλγιο, Κροατία, Ισπανία, Σερβία, Ελβετία, Αγγλία και Ολλανδία).
Το πρόγραμμα για τους ημιτελικούς των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης:

ΣΗΜΕΡΑ (21:45)
Πορτογαλία-Τουρκία
Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία
Σουηδία-Τσεχία
Ουαλία-Αυστρία
Σκωτία–Ουκρανία (Αναβλήθηκε)
ΤΡΙΤΗ 29/3
Πολωνία-Σουηδία/Τσεχία
Πορτογαλία/Τουρκία-Ιταλία/Β. Μακεδονία

 

Στην Εθνική Νεανίδων δύο κορίτσια της ΑΕΛ

Στην Εθνική Νεανίδων κλήθηκαν οι Γεωργία Παυλοπούλου (αμυντικός) και Χριστίνα Μούκα (μέσος) της ΑΕΛ, ενόψει του Round 2 UEFA Women’s Under 19 Championship στην Τσεχία που θα διεξαχθεί 6-12/4.

 

Κόβει την πίτα του ο ΑΟΞ Λάρισας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει την Κυριακή 3 Απριλίου ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 στις εγκαταστάσεις του «Olympic Park» (5ο χλμ. Λάρισας-Νίκαιας).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του συστήματος διαχείρισης και υποστήριξης αγώνων ξυλορακέτας, γνωριμία με το άθλημα με παιχνίδια αγωνιστικής ξυλορακέτας από μέλη του συλλόγου, παρουσίαση του συστήματος υποστήριξης καταγραφής ρίψεων «MobiXeyes» και θα ακολουθήσουν βραβεύσεις.

 

Στο 100% θα ανέλθει η πληρότητα των γηπέδων

Στο 100% αναμένεται να ανέλθει η πληρότητα στα γήπεδα (κλειστά και ανοιχτά) της χώρας από το προσεχές Σάββατο 26/3, μετά τη σχετική ομόφωνη εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Η επιστροφή σε πλήρη χωρητικότητα, η οποία θα πρέπει πρώτα να επικυρωθεί με την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης, θα αφορά μόνο εμβολιασμένους και νοσήσαντες, ενώ διατηρείται η υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους φιλάθλους.

 

Κατέρρευσε ο Ολυμπιακός
ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΚΟ ΜΕ 92-72

Η αγωνιστική κατάρρευση του Ολυμπιακού στη δεύτερη περίοδο... εκτροχίασε τους «ερυθρόλευκους», βάζοντας πρόωρα την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εκτός μάχης. Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν 92-72 από την Μονακό στο Πριγκιπάτο, για την 31η αγωνιστική της Euroleague και με το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 17-9, βλέπουν πλέον την τρίτη θέση τους στην κατάταξη να απειλείται. Στον αντίποδα, οι Μονεγάσκοι πανηγύρισαν τη 12η νίκη τους σε 25 αγώνες, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση μίας θέσης στην οκτάδα.
Τα δεκάλεπτα: 19-22, 48-31, 71-51, 92-72

 

Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου οπαδού
ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα η δίκη του 18χρονου που κατηγορείται για συμμετοχή σε επεισόδια που σημειώθηκαν σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, κατά τα οποία είχαν τραυματιστεί τρεις ποδοσφαιριστές.
Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βιαιοπραγία μετά τη λήξη αθλητικής εκδήλωσης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη είσοδο σε αγωνιστικό χώρο.
Η απουσία ενός εκ των θυμάτων, αλλά κι ένα κώλυμα στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης οδήγησαν σε αναβολή της δίκης, η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, με την αυτόφωρη διαδικασία. Ο 18χρονος μαθητής Λυκείου είχε αφεθεί ελεύθερος από την προηγούμενη αναβολή που έλαβε.
Για την υπόθεση κατηγορείται κι ένας 17χρονος, ο οποίος λόγω ανηλικότητας παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Δικαστήριο Ανηλίκων.
Τα επεισόδια, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης για τη Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣΜ, ανάμεσα στον «ΠΑΟΚ Διάπλαση» και τη «Νίκη Νεοχωρούδας», όταν υποστηρικτές της πρώτης ομάδας επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass