Σαν στο σπίτι του στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Κέρδισε χθες την ΑΕΚ με 1-0 - Ισοπαλίες στα ματς Γιάννινα -Ολυμπιακός και Αρης-ΠΑΟ

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2022 20:35

Σε δευτερό... σπίτι του έχει μετατρέψει ο ΠΑΟΚ το ΟΑΚΑ, που νίκησε (και) χθες την ΑΕΚ 1-0 για τη 2η αγωνιστική των Play Off της Super League.

Το γκολ πέτυχε ο Τσόλακ στο 50΄ κι έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» μείωσε στους 10 βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό. Αντίθετα, η ΑΕΚ παραμένει τρίτη με διαφορά μόλις ενός βαθμού από τον Άρη και τριών από τον Παναθηναϊκό.
Διαιτητής: Μπούρχαρν (Δανία)
Κίτρινες: Τσιγγάρας, Ίνγκασον, Λέο Ζαμπά, Λουτσέσκου (προπονητής)
ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Μισελέν (85΄ Ρότα), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Κριχόβιακ, Μάνταλος (56΄ Γκαρσία), Άμραμπατ, Τσούμπερ (84΄ Ανσαριφάρντ), Αραούχο
ΠΑΟΚ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Ζαμπά (76΄ Τέιλορ), Μίτριτσα (67΄ Μπίσεσβαρ), Τσόλακ (85΄ Άκπομ).

 

ΑΝΤΕΞΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Φλύαρη η ομάδα του Χερμάν Μπούργος, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις πολλές απουσίες των φιλοξενούμενων που διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από τους Θεσσαλονικείς.
Το σουτ του Μπαντού Εντιαγέ (12’) κόντραρε κι αυτό του Λούκας Σάσα (14’) πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ιταλού τερματοφύλακα σε ένα τρίλεπτο πίεσης των γηπεδούχων. Λίγο πριν το ημίωρο, σέντρα-σουτ του Γιάννη Κώτσιρα ανάγκασε τον Χουλιάν Κουέστα να διώξει σε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ο Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε, πολύ πιο δύσκολα, την κεφαλιά του Αχιλλέα Πούγγουρα.
Με εξαιρετική επέμβαση του Μπρινιόλι, σε εξ επαφής κεφαλιά του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Και πάλι, όμως, ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια. Το «τριφύλλι» προσπάθησε να βγάλει φάσεις σε αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να σκοράρει στο 66’, αν το σουτ του Φακούντο Σάντσες από πλεονεκτική θέση ήταν εντός στόχου. Ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα.
Διαιτητής: Τάμας Μπόγκναρ (Ουγγαρία)
Κίτρινες: Σάσα, Καμαρά – Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Μπρινιόλι, Πούγγουρας, Σάρλια.
ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ματίγια, Εντιαγέ (67’ Μπερτόγλιο), Γκάμα (86’ Πάλμα), Ιτούρμπε (86’ Ματέο), Σάσα, Καμαρά.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες (75’ Μαουρίτσιο), Σάντσες, Αϊτόρ, Καρλίτος (83’ Βαγιαννίδης), Παλάσιος.

 

Ο ΠΕΡΕΑ (Χ)ΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣ
Το γκολ του Χουάν Περέα στο 70ό λεπτό, χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες, 1-1.
Στο απόγευμα, που ο Πέδρο Μαρτίνς έγραψε Ιστορία, καθώς «έσπασε» το ρεκόρ του Ντούσαν Μπάγεβιτς και με 209 αγώνες, έγινε ο προπονητής με τα περισσότερα ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» ζορίστηκαν αρκετά απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων και μολονότι πήραν προβάδισμα στο φινάλε του ημιχρόνου με το εξαιρετικό γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί από πάσα του Λαλά, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν με τον Κολομβιανό επιθετικό και πήραν τον πρώτο τους βαθμό στους αγώνες κατάταξης.
Ο Ολυμπιακός είχε ένα δοκάρι στο 12΄με τον Λαλά που επιχείρησε δυνατό σουτ από μακριά θέλοντας να εκμεταλλευτεί και τον άνεμο, ο Λοντίγκιν να βρήκε την μπάλα με υπερένταση κι αυτή στη συνέχεια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.
Στο 77’ ο Ολυμπιακός έχασε τρομερή, διπλή ευκαιρία με τους Καμαρά και Ροντρίγκες, οι οποίοι δεν μπόρεσαν από πολύ κοντά να νικήσουν τους Καραχάλιο και Λοντίγκιν, που κράτησαν το 1-1 για την ομάδα των Ιωαννίνων.
Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στον ΠΑΣ, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με το σουτ του Μπρένερ (που μόλις είχε περάσει στο γήπεδο) το οποίο έφυγε λίγο άουτ.
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)
Κίτρινες: Κάργας, Στάνκο – Λαλά
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Σνάιντερ (90’+3’ Μπρένερ), Στάνκο, Ντομίνγκεθ (89’ Παντελάκης), Καραχάλιος, Γκαρντάβσκι (88’ Λιάσος), Περέα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (82’ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ (30’ λ.τρ. Μανωλάς), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (46’ Μπουχαλάκης), Α. Καμαρά, Ροντρίγκες (82’ Τικίνιο), Καρβάλιο (64’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός     50-16     69
2. ΠΑΟΚ     52-24     59
3. ΑΕΚ     43-30     47
4. Άρης     29-23     46
5. Παναθηναϊκός     42-22     44
6. ΠΑΣ Γιάννινα     29-26     41

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
(3η αγωνιστική)
Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass