FORMULA 1

Εκτός ο Nikita Mazepin επειδή είναι Ρώσος

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2022 12:00

Ο Nikita Mazepin δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι είναι ο μόνος

Ρώσος οδηγός στη F1. Η προβολή που συγκέντρωσε πάνω του έγινε ένα τεράστιο μειονέκτημα, όταν η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία.
Τώρα, ο 23χρονος Ρώσος, φαίνεται πως χάνει τη θέση του στην ομάδα της Haas. Τη θέση του Nikita Mazepin θα πάρει ο Pietro Fittipaldi. Μετά τις πρόσφατες ειδήσεις, που ανέφεραν πως ο Μοσχοβίτης οδηγός δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Βρετανικό Grand Prix στο Silverstone, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η Haas θα τον αντικαταστήσει με τον εφεδρικό οδηγό της Pietro Fittipaldi. Οι φήμες πλέον έχουν γίνει ειδήσεις και μένει η επιβεβαίωση της ομάδας. Προς το παρόν η Haas δεν έχει ανακοινώσει κάτι, καθώς έχει να επιλέξει μεταξύ του Βραζιλιάνου και του Antonio Giovinazzi. Ο Ιταλός έχει την υποστήριξη της Ferrari, η οποία προμηθεύει με κινητήρες την Haas και πιέζει. Η αλλαγή είναι πιθανό να συμβεί πριν από τις δοκιμές προετοιμασίας στο Μπαχρέιν στις 18 Μαρτίου.
Η ομάδα έχει ήδη ανακοινώσει τη συμμετοχή του Fittipaldi εκεί. Πρωτοφανή πράγματα Κυβερνήσεις κρατών να επιτίθενται σε αθλητές απλά για την καταγωγή τους και να τους αποκλείουν από αθλητικές οργανώσεις. Δεν μας μοιάζει και τόσο δημοκρατικό. Εσείς τι λέτε;

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass