Εκτη νίκη με στόχο την κορυφή...

*ΘΕΛΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤOΝ ΠΟΤ-ΗΡΑΚΛΗ (14.45)

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2022 21:00

Η ΑΕΛ μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Super League 2 και επιδιώκει την έκτη αύριο κόντρα στον ΠΟΤ-Ηρακλής με στόχο να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τη Βέροια που δοκιμάζεται στα Τρίκαλα με τη φερώνυμη ομάδα.


Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ένας τραυματισμός που ταλαιπωρεί τον Παντελή Θεολόγου, αλλά επανέρχονται τα δύο μπακ, ο Ομάρ και ο Μπέρτος, που δεν είχαν αγωνιστεί στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό την περασμένη Κυριακή.
Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην αμυντική γραμμή και η τετράδα θα αποτελείται από τους: Μπέρτο, Γκοτζαμανίδη, Ηλιάδη, Ομάρ. Πάντως, Θανάσης Παπαγεωργίου και Γιώργος Μαϊδανός τα έδωσαν όλα.
Ερωτηματικό είναι η τετράδα στη μεσαία γραμμή, όπου σίγουρος είναι ο Κολομπίνο και άγνωστο ποιος θα μείνει εκτός από τους: Γιάκο, Ραμίρες και Θανάση Παπαγεωργίου.
Στην επίθεση Νικολιάς, Όγκμποε, Μαυριάς θεωρούνται σίγουροι.
Ο προπονητής της ομάδας είπε ότι από δω και πέρα η ΑΕΛ θα δίνει μόνο τελικούς και θα πρέπει να διεκδικεί τη νίκη, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους επηρεάσει το αποτέλεσμα μεταξύ της Αναγέννησης Καρδίτσας και της Βέροιας (5-2).
Αυτό που ζητάει από τους παίκτες είναι να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι γιατί βλέπουν ότι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.
Τον ΠΟΤ-Ηρακλή τον θεωρεί μια πολύ καλή ομάδα και είπε ότι δεν είναι τυχαία η νίκη επί της Ξάνθης με 1-0.
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως ο προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

 

Του Σωτ. Κέλλα

 

Ο Κουκούλας σφυρίζει ΑΕΛ-ΠΟΤ Ηρακλής
*ΚΑΙ Ο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡ. - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2.
Ο 30χρονος ρέφερι, Παναγιώτης Κουκούλας, από τον Σύνδεσμο Λέσβου, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΟΤ - Ηρακλής, που θα γίνει αύριο Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 στις 14:45 στο Στάδιο Αλκαζάρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2021-2022 στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β' (20/11/2021) για τη Super League 2. Βοηθοί του ορίστηκαν ο Χρήστος Ψύλλος (Λέσβου) και ο Νικόλαος Δημόπουλος (Φλώρινας).
Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Αλάμπεης (Αθηνών) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από την Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Επίσης στην αναμέτρηση Απόλλωνα Λάρισας-Πανσερραϊκός ορίστηκε διαιτητής ο Πουλόπουλος (Πειραιά).
Αναλυτικά, όλοι οι ορισμοί στον Βόρειο Όμιλο που μετέχουν ΑΕΛ και Απόλλωνα Λάρισας είναι οι ακόλουθοι:
ΣΗΜΕΡΑ – 14:45
Νίκη Βόλου - Πιερικός (Σάββατο 5/3 – 14:45): Τσουκαλάς (Αθηνών), Δέτση, Τσολακίδης (Αθηνών), 4ος: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), παρ.: Κοφίτσας (Καρδίτσας).
ΑΥΡΙΟ-14.45
ΑΕΛ - ΠΟΤ Ηρακλής: Κουκούλας (Λέσβου), Ψύλλος (Λέσβου), Δημόπουλος (Φλώρινας), 4ος: Αλαμπέης (Αθηνών), παρ.: Ευθυμιάδης (Πιερίας).
Τρίκαλα - Βέροια: Ανδριανός (Αχαΐας), Μπαλτάς, Οικονόμου (Αχαΐας), 4ος: Μπεκιάρης (Καρδίτσας), παρ.: Μάνταλος (Καβάλας).
 Αλμωπός Αριδαίας - Ξάνθη: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας), Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), Κακαφώνης (Αχαΐας), 4ος: Τσιάρας (Καβάλας), παρ.: Κωστούδης (Μακεδονίας).
Απόλλων Λάρισας - Πανσερραϊκός: Πουλόπουλος (Πειραιά), Κορώνας (Πειραιά), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας), 4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας), παρ.: Ίτσκος (Πέλλας).
Καβάλα - Θεσπρωτός: Βρέσκας (Πιερίας), Μηνούδης, Βρούζος (Πιερίας), 4ος: Μέγας (Πιερίας), παρ.: Ντοσίδης (Θράκης).
Ολυμπιακός Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας: Κακουλίδης (Θράκης), Χατζηνάκος, Τσακίρης (Δράμας), 4ος: Κατοίκος (Αθηνών), παρ.: Λιόλιος (Λάρισας).
ΠΑΟΚ Β’ - Απόλλων Πόντου: Πουλικίδης (Δράμας), Σάββας (Σερρών), Ζίρδας (Αθηνών), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), παρ.: Κωνσταντάρας (Καβάλας).
Ρεπό: Ολυμπιακός Β'

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass