ΑΘλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2022 19:35

Σκοτώθηκε από πυρά Ρώσων ο προπονητής των Νέων της Σαχτάρ!

Ο πόλεμος που μαίνεται για 8η μέρα στην Ουκρανία μετά την εισβολή του ρωσικού στρατού ανεβάζει ολοένα και περισσότερο τα θύματα, «χτυπώντας» και τον αθλητισμό. Όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σερκέι Πάλκιν, ο προπονητής της ομάδας Νέων του ουκρανικού συλλόγου έπεσε νεκρός προχθές χτυπημένος από ρωσικά πυρά.


«Ένα μέλος μας σκοτώθηκε χθες. Προπονητής στην ομάδα Νέων. Μία σφαίρα τον σκότωσε. Η Ρωσία σκοτώνει Ουκρανούς, σταματήστε αυτήν την τρέλα. Δεν μπορείτε να παραμείνετε σιωπηλοί, γιατί θα είναι προσωπική ήττα για τον καθένα και θα τη θυμούνται οι μελλοντικές γενιές.
Αυτή η ήττα δεν θα μπορεί να διαγραφεί από την παγκόσμια ιστορία. Και ο καθένας από εσάς θα είναι ένοχος και υπεύθυνος για τα εγκλήματα που διαπράττονται», δήλωσε ο Πάλκιν, απευθυνόμενος στους ιδιοκτήτες, στις διοικήσεις και στους ποδοσφαιριστές των ρωσικών ομάδων.

 

Eκτακτη μεταγραφική περίοδος λόγω Ρωσίας;
Ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ρωσικούς συλλόγους κι επιθυμούν να μετακομίσουν σε άλλη χώρα λόγω της εισβολής στην Ουκρανία, θα μπορούσαν να επωφεληθούν από ένα έκτακτο παράθυρο στη μεταγραφική περίοδο. Η ιδέα προέρχεται από τη FIFA, μετά από πρόταση της Πολωνικής Ομοσπονδίας, η οποία απέστειλε επιστολή στο διοικητικό όργανο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου για να θέσει το θέμα. Η επιβολή παγκόσμιων κυρώσεων έχει δει την αξία του ρουβλιού να πέφτει κατακόρυφα και ορισμένες εταιρείες δυσκολεύονται επί του παρόντος να πληρώσουν τους μισθούς των παικτών, με συμβόλαια που συμφωνούνται από κοινού σε ευρώ. Ως εκ τούτου, ορισμένοι παίκτες υψηλού επιπέδου θα μπορούσαν να δουν τα συμβόλαιά τους να ακυρώνονται, αλλά ένα σχέδιο για να ανοίξει ξανά η μεταγραφική περίοδος θα τους επέτρεπε να έχουν την ευκαιρία να διαπραγματευτούν συμφωνίες αλλού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass