Εν πλήρη δυνάμει στο Λαύριο η ΚΑΕ Λάρισα

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (17:00)

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2022 20:28

Σε ρυθμούς Λαυρίου έχει μπει πλέον η ΚΑΕ Λάρισα, μετρώντας αντίστροφα για την Κυριακάτικη (17:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα στον επαναληπτικό του 66-75 του Κλειστού της Νεάπολης.


Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Φώτης Τακιανός είδε από την περασμένη Δευτέρα να επιστρέφουν όλοι οι παίκτες σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και θα μεταβεί στο Λαύριο με γεμάτη «φαρέτρα». Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση η ΚΑΕ Λάρισα νίκησε την ΑΕΚ (82-65) στο Κλειστό της Νεάπολης για τη 15η αγωνιστική της Basket League, ενώ στο διάστημα της διακοπής οι «κυανόλευκοι» έδωσαν ένα φιλικό με τον ΠΑΟΚ (66-66) στη Λάρισα.
Η ΚΑΕ Λάρισα μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος αφού νωρίτερα είχε διανύσει μία από τις καλύτερές της αγωνιστικές περιόδους στα τρία χρόνια στην Basket League, μετρώντας τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδια.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, ενώ αύριο Σάββατο η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα, αφού προπονηθεί το πρωί στο Κλειστό της Νεάπολης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass