Παρελθόν για τον Δρυμό ο Κώστας Καζάκης

ΦΙΛΙΚΟ «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2022 20:30

Μετά από 4 χρόνια κοινής πορείας, χώρισαν οι δρόμοι του Κεραυνού Δρυμού και του Κώστα Καζάκη, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον αξιόλογο και έμπειρο προπονητή, κοινή συναινέσει.


Η σχετική ανακοίνωση:
«Μετά από 4 χρόνια κοινής πορείας χωρίζουν οι δρόμοι μας με τον προπονητή Κώστα Καζάκη. Η μη συνέχιση της συμπόρευσής μας με τον Κώστα είναι μία στενάχωρη και δύσκολη απόφαση που αδικεί το έργο του.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα μας υπήρξε εξαίρετος επαγγελματίας. Ξεχώρισε για την ευπρέπεια, το ήθος και την εργατικότητά του. Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά και με τις καλύτερες αναμνήσεις.
Η οικογένεια του Κεραυνού Δρυμού του εύχεται από καρδιάς, κάθε καλό στην προσωπική του ζωή και καλή συνέχεια στην προπονητική του σταδιοδρομία, γεμάτη επιτυχίες και ίσως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας ξανασυναντηθούν».
Ο Κώστας Καζάκης από την πλευρά του έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση και τον πρόεδρο του Κεραυνού Δρυμού, Βασίλη Μπανταβή καθώς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την πολυετή και άψογη συνεργασία μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass