Ετοιμος για νέα πρόκληση ο Ανδρέας Παπαστεργίου

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΑΔΗΝ ΣΤΟ ΟΜΑΝ

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2022 20:25

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Βάδην στο Ομάν που διεξάγεται αύριο Παρασκευή 4 Μαρτίου θα συμμετάσχει ο 19χρονος αθλητής Ανδρέας Παπαστεργίου.

Ο ταλαντούχος αθλητής θα αγωνιστεί στην κατηγορία Κ20 στα 10 χλμ., με στόχο να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ατομική του επίδοση από τη νίκη του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην στα Μέγαρα και να πλασαριστεί σε μια καλή θέση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική ομάδα. Ο νεαρός αθλητής προπονείται υπό τις οδηγίες του κορυφαίου προπονητή βάδην κ. Θανάση Δεληγιάννη και ανήκει στον Φωκιανό Καρδίτσας ύστερα από τη φετινή του μεταγραφή από τον Πήγασο Λάρισας. Όπως δήλωσε είναι ευγνώμων για τη βοήθεια που παρείχαν έως τώρα τόσο ο πρώην προπονητής του κ. Βασίλης Μπακάλης, ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια τον βοήθησε να κάνει τα πρώτα βήματά του στο άθλημα, όσο και ο έφορος της ομάδας κ. Θανάσης Κυρίτσης, ο οποίος συνέβαλε στην πραγματοποίηση της μεταγραφής του στην Καρδίτσα. Με συστηματική και σκληρή προπόνηση ο Ανδρέας Παπαστεργίου έχει θέσει ως στόχο το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 που θα γίνει φέτος το καλοκαίρι στο Κάλι της Κολομβίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass