Το μυαλό στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΙΚΗ - ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΑΤΖΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΓΙΑ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2022 21:06

Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στον Απόλλωνα Λάρισας, για την πολύ σπουδαία νίκη που πέτυχε η ομάδα στο Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ με 1-0, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.


Οι «κυανόλευκοι» στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Super League 2 κατέκτησαν τρεις πολύτιμους βαθμούς, που τους δίνουν άλλον αέρα στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Θωμά Γράφα είναι πως όλοι οι παίκτες ακολούθησαν πιστά τις εντολές του, δεν φοβήθηκαν το όνομα του αντιπάλου τους και αγωνιζόμενοι με πάθος, πήραν το διπλό σε μια έδρα που δεν είναι εύκολο να το καταφέρουν και άλλες ομάδες.
Είχαν γενικά μια καλή παρουσία και την τύχη με το μέρος τους, αλλά γενικά η λαρισινή ομάδα πήρε παλικαρίσια ένα ...τρίποντο, που μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο στο τέλος της φετινής σεζόν, στον Α’ Όμιλο της Super League 2.
Οι παίκτες που αντικατέστησαν αυτούς που απουσίαζαν, κατέβαλαν μια συγκινητική προσπάθεια και είναι άξιοι συγχαρητηρίων, διότι έδειξαν πως στον Απόλλωνα όλοι είναι χρήσιμοι και μπορούν να προσφέρουν, όταν το κρίνει ο προπονητής τους.
Για να έχει όμως αξία η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία και το δύσκολο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με τον Απόλλωνα και ασφαλώς θα έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα κάτι να πάρει, γι’ αυτό και χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να είναι πολύ προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υφίστανται προβλήματα και ο κ. Γράφας θα έχει περισσότερες λύσεις, καθώς επανέρχονται οι Χατζής, Γιαννίτσης, Βίγια, που εξέτισαν τις ποινές τους και είναι ετοιμοπόλεμοι, για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες σε πολύ καλό κλίμα και όλοι συνειδητοποιούν πως χρειάζεται να χαμηλώσουν οι τόνοι και να αφοσιωθούν στο παιχνίδι με την ομάδα των Σερρών.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass