Νίκες για Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Ο ΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2022 20:25

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη με 3-0, σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική της Super League, έκανε το «2 στα 2» στα τελευταία παιχνίδια του κι ανέβηκε ξανά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας ισόβαθμος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα εύστοχα πέναλτι των Παλάσιος (13’) και Αϊτόρ (17’) έδωσαν από νωρίς... αέρα δύο τερμάτων στους «πράσινους», που έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες και βρήκαν εντέλει και τρίτο τέρμα απ’ το αυτογκόλ του Μπαξεβανίδη λίγο πριν το φινάλε του αγώνα (87’).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζιανλούκα Φέστα): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Γιακιμόφσκι (46’ Βιτλής), Κάστρο (46’ Παμλίδης), Σλίβκα, Τσιλούλης (61’ Λα Πάρα), Μαρτίνεζ (76’ Ντάουντα), Τσιμπσάχ, Σίγκνεβιτς (71’ Ν. Ιωαννίδης).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ (89’ Σιδεράς), Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες (72’ Κουρμπέλης), Γκατσίνοβιτς (72’ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος (89’ Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ, Φ. Ιωαννίδης (76’ Καρλίτος).

 

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ
Πολύτιμη βαθμολογικά νίκη με 1-0 επί της Λαμίας πέτυχε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική της Super League. Το παρθενικό γκολ του Νταγκό, στο 56’, έδωσε στα «καναρίνια» τη δυνατότητα να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τέσσερις αγώνες και να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας από τη 13η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Στον αντίποδα, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου γνώρισε την τρίτη διαδοχική ήττα (σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς) και παραμένει 12η, στο +5 από τον Ατρόμητο, που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κλειδώσουν τη νίκη από το 80’, όμως το σουτ του Ντουάρτε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αντούνες, Μεντόσα (59’ Ντουάρτε), Χουχούμης, Μαλής, Κορνέλιους, Βέργος, Λάρσον (77’ Βργκοτς), Φλόρες, Νταγκό (76’ Μόρσεϊ), Ντίας (85’ Τσιγγάρας)
ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανδάρης (62’ Αραμπούλι), Μπεχαράνο (86’ Γκέντσογλου), Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά (68’ Ρόμανιτς), Βέλλιος (46’ Νούνιες)

 

«ΕΠΤΑΨΥΧΟΣ» Ο ΟΦΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μία τεράστια ευκαιρία για να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του (σ.σ. μετά και την ήττα της Λαμίας στο Αγρίνιο) έχασε χθες ο Ατρόμητος στο Περιστέρι. Μετά από ματς θρίλερ κι ενώ η αθηναϊκή ομάδα προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, ο ΟΦΗ κατάφερε να «επιστρέψει» στο δεύτερο μέρος και να φύγει αήττητος (2-2) από την έδρα του αντιπάλου του, σε εξ αναβολής ματς της 22ης αγωνιστικής της Super League. Σκόρερ: 15’ Μουνίθ, 35’ Άλιμπεκ - 59’ Λάμπρου, 69’ πέν. Λουίζ Φελίπε. Η αποβολή του Στάικου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 78’ ανάγκασε τους παίκτες του Νιόπλια να οπισθοχωρήσουν, ενώ από το 85’ και μετά ο Τοράλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Ο ΟΦΗ είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του, οπότε ουσιαστικά τελείωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Μαυρομάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας (69’ Καστεγιάνο), Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης (69’ Ντένιτς), Αλίμπεκ (63’ Κλωναρίδης), Ροτάριου (83’ Ναμπί), Μουνίθ, Κουλούρης.
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Ουές (70’ Μαρινάκης), Πασαλίδης (46’ Ντουρμισάι), Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ντε Γκουζμάν (23’λ.τρ. Στάικος), Γκαγέγκος, Λάμπρου (70’ Τσιλιανίδης), Φελίπε (82’ Σελίμοβιτς).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 22 αγώνες)
1. Ολυμπιακός     56
2. ΠΑΟΚ     47
3. ΑΕΚ     39
4. Παναθηναϊκός     36 -23 αγ.
5. ΠΑΣ Γιάννινα     36 -23 αγ.
6. Αστέρας Τρίπολης     32 -21 αγ.
7. ΟΦΗ     32 -23 αγ.
8. Άρης     29
9. ΝΠΣ Βόλος     28
10. Παναιτωλικός     25 -23 αγ.
11. Ιωνικός     21
12. Λαμία     18
13. Ατρόμητος     13 -21 αγ.
14. Απόλλων Σμύρνης    10 -22 αγ.
***Ο Άρης έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι (6) βαθμών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass